Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

AİLE EVİNDE YAŞAYAN KIZA KARGO NASIL GÖNDERİLİR

Başka yolu yok hocam yani haber vermezin bakkala markete gider o sıra gelirse çok fena olur.İşler çıkmaza girer bu sefer.
  2. Yvşlagaçtanealıyon

O zaman ara söyle şubeden alsın sana bu kadar değer veriyorsa hala birşeyler hissediyorsa gider alır zaten. Babasına falan denk gelirse sıkıntı büyük hiç o riske girme madem hayal değil bir çuval inciri berbat etme.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam hem okuyup hem çalışıp hem nasıl ev geçindirmeyi planlıyorsunuz tam olarak hayal bunlar geçin bunları. Onu geçelim gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş.2 sene olmanız bile mucize en sonunda patlamışsınız kısacası. He yok ben gerçekleri görmeyip hayal peşinde koşacağım dersen tek çözüm...
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam yanlış anlama ama çok borcum var diyorsun hem okuyorum hem çalışıyorum diyorsun bunca zorluğa rağmen düşündüğün şeylere bak. Bırak karıyı kızı çiçeği çikolatayı kendi sorunlarınla ilgilen bence.En azından ben olsam öyle yapardım.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 8x680 TL

Bedava çökün tadı efsane.
  6. Garantili MSI MECH RX 7600 8GB

Garantili MSI MECH RX 7600 8GB

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-vatan-bilgisayar-gatantili-msi-rx-7600-mech-1234795937/detay
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Sigaraya Komisyon Alan Yerler Yardım

İşletme kartla ödeme seçeneği sunmak zorunda dostum nasıl değil kart çekmiyorum demek vergi kaçırıyorum demek sen ne yaşıyon ne anlatıyon kral ciddi ciddi neyse daha fazla tartışmayacağım iyi forumlar.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Helal olsun kral doğru değil yaptıkları. 1742056394 İsterse hepsi vergi olsun dostum hiç farketmez. Ürünün bir satış fiyatı var sen onun üstüne koyup satamazsın. Zoruna gidiyorsa satmayacaksın bu kadar.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

🔥İndirim ModArt Ryzen 5 7500F RX 7600 XT 16 GB 26.974 TL

Bu bütçede DDR5 4060Ti olması lazım en az
  10. Yvşlagaçtanealıyon

O zaman kazandığı parayı sigaraya verip sattığı sigaradan para kazanmak istemesin dostum.Öyle bir dünya yok bizde çok şey istiyoruz o mantıkla.Ya satmasın adam gibi yada kendini akıllı sanıp komisyon komisyon koymasın.
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Peugeot 301 alınır mı?

Benzinli 301e para verilmez dizelini al
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Araba kaza sonrası onarım

Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez. Geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kazasız belasız.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam sanayide o tamponu öyle bir yapıyorlarki sanırsın bayiden sıfır çıkmış. Bence servise hiç bulaşma tramer falan madem korkuyorsun. Tampona Göçük Düzeltme + Boya Farı da yeni alırsın tertemiz olur. Servise girsen en kötü 40-50K tramer yazar. Burada 10K lık iş var.
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Anlatamazsın hocam boşver.Satıyorsan adam akıllı fiyatından sat.Yada satma.Bu işler böyledir ama anlamazlar. Birde nerdesin bilmiyorum ben Mersindeyim burda iki lira koyuyorlardı üstüne 5 lira neymiş be.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam çok şükür kaputta bir şey yok tamponu değiştirmene gerek yok aslında. Servis değiştirebilir onların işi belli olmaz.Farın da camı değişir tertemiz olur bu araba.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam en sevmediğim şey satma satıyorsan da normal fiyatından sat niye komisyon koyuyorsun bir akıllı senmisin ? Kesinlikle hakkını savun hocam
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam geçmiş olsun fotoğraf varmı yardımcı olmaya çalışalım ?
  18. Yvşlagaçtanealıyon

The last of us part 1 crack indirme

Bende crack indirdim ama tavsiye etmiyorum kral git paylaşımlı hesap falan al virüs dolu cracklar.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Kral asıl sen anladın ama anlamak istemiyorsun mesafe bıraksan çarpmazsın doğal olarak. Burada aynalar devreye giriyor tam olarak aynayı aşşa indirip baksan görürdün mesela. Sen belediyeye gidip anlatsan arkadaşın dediği gibi kahkaha tufanı kopar. Sen en iyisi bir ustadan fiyat al bir servisten...
Top Bottom