normalde aula f87 alıcaktım teknostore dan fakat aklıma şüphe düştü kronik sorunu var diyenleri gördüm iade kabul etmiyor teknostore diyenleride gördüm kafam karıştı önerebiliyorsanız sessiz veya orta sesli bir klavye öneriniz var mıdır mekanik olursa sevinirim ömür açısından membran klavyelerde...
ama hocam yt daki fps karsiladtirma videolarinda 9070xt nin ustune bile cikiyor 5070 ti ama islemci bende sabit tutmayi dusunuyodum buyuk ihtimalle oda r7 7800x3d olur
bu sistemi ben internetten siparis verip kendim takabilir miyim sizce bide okuz gibi biseyim elimin ayari pek yok onuda soyliyim vede hic pc toplamadim
o ekran kartina pc hocasi mesela 700w takmisti 5 gun once mi ne
1742898352
ama islemciyi farkli takmisti unuttum simdi ama ben 750w ile r7 7800x3d takmayi planliyordum
ya hocam bilmedigimden soruyorum ama mesela 5070 ti da bi msi var bi galax var biri 45k biri 60 k ne bunlarin farkida bu kadar para oynayabiliyor anlamadim hala
rainbowdan kaynaklı birazda birazda doyumsuzluktan ama ben bu pc yi alıp 2 sene sonra atmıcam kenera bunu biliyorum yıllardır aynı pc yi kullanıyorum hiç geliştirmeden en son klavye aldığımda yıl 2014 dü siz düşünün