Neler Yeni

AMD mi Nvidia mı hanisini tercih etmeliyim

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf
valla aklımda parasalı kurdum 100 e kadar çıkmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazın bir ay tanıdık birinin yanında çalışmayı düşünüyorum ekstradan artık ne yazık ki
Olsun hocam yazın ne yapacaksanız zaten arkadaşınız varsa onuda alın çalışırsınız birlikte eğlenceli geçiyor vakit.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Olsun hocam yazın ne yapacaksanız zaten arkadaşınız varsa onuda alın çalışırsınız birlikte eğlenceli geçiyor vakit.
valla zaten onlarda çalışıyor ama onlar kendi aile işletmelerinde çalışıyo genelde

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Anladım hocam bu arada 9070xt 33k Lara satılıyordu şimdi 33 bırak 9070xt yok piyasada.
ne yazık ki herşeye malum olaydan dolayı zam geldi gremse altın bir gecede 10k fiyatı arttı mesela

ne yazık ki herşeye malum olaydan dolayı zam geldi gremse altın bir gecede 10k fiyatı arttı mesela
ama belki onunki arz talepten fiyatı artmıştır

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf
Hocam bişi sorcam bu sistemi ne için alıyorsunuz.vaktiniz kaç saatini oyunda harcıyorsunuz.

Moon34

80+
FPS oyunlarında dlss özelliği falan alakası yok diye biliyorum yani bu özellikler hikayeli oyunlar için değil mi?

Kas gücü iyi bir ekran kartı alman lazım sanırım. Mesela 4080 Super. Sadece FPS oyunları için söylüyorum.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Hocam bişi sorcam bu sistemi ne için alıyorsunuz.vaktiniz kaç saatini oyunda harcıyorsunuz.
oyun oynamak için alıyorum genel olarak arkadaşlarla birlikte fps oyunlarında işte rainbow olsun cs2, valo,hunt showdown türevi oyunlarla biz aşırı tryhard bir şekilde rank kasıyoruz kişi ve genellikle günümde minimum 8 saatim bilgisayar başında geçiyor.

FPS oyunlarında dlss özelliği falan alakası yok diye biliyorum yani bu özellikler hikayeli oyunlar için değil mi?

Kas gücü iyi bir ekran kartı alman lazım sanırım. Mesela 4080 Super. Sadece FPS oyunları için söylüyorum.
ben zaten hikayeli oyunları ps5 var ordan oynuyorum pc bende sadece rekabetçi oyunlar için kullanıyorum

Moon34

80+
oyun oynamak için alıyorum genel olarak arkadaşlarla birlikte fps oyunlarında işte rainbow olsun cs2, valo,hunt showdown türevi oyunlarla biz aşırı tryhard bir şekilde rank kasıyoruz kişi ve genellikle günümde minimum 8 saatim bilgisayar başında geçiyor.

ben zaten hikayeli oyunları ps5 var ordan oynuyorum pc bende sadece rekabetçi oyunlar için kullanıyorum
7800x3D/9800x3D ve 4080 Super öneririm.

Bu arada 4080 Super'ler neden çok zor bulunuyor? Geçici süreliğine mi böyle?

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
7800x3D/9800x3D ve 4080 Super öneririm.

Bu arada 4080 Super'ler neden çok zor bulunuyor? Geçici süreliğine mi böyle?
anlamadım hocam valla biri amd almalısın bu paraya diyor biri nvidia almazsan yazık edersin parana diyor ne yapmam lazım valla kafam döndü

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Hocam bende yazin çalisinca bütün paramı ve babamda ekledi PC ye harcadım.fakat inanın şimdiki kafamla diyomki ben niye bu kadar para verdim diyom.valo forza tarzı oyunlar oynuyom yani bu kadar üst düzey almama gerek varmiydi diye kafamda sorular var hala.suan çok şükür mutluyum fakat eğer sizde hikayeli oyun ara sıra oynicaksaniz böyle FPS tarzı oyunları daha fazla oynuyorsanız bence normal pc de alıp kalan parayla da başka eksiklerimiz varsa

Hocam ozaman neden böyle yüksek sistemlere bakıyorsunuz ki sadece FPS oyunları oynicaksaniz.

Hocam yanlış yazı gittiya ilk yazdigim yanlış oldu
rainbowdan kaynaklı birazda birazda doyumsuzluktan ama ben bu pc yi alıp 2 sene sonra atmıcam kenera bunu biliyorum yıllardır aynı pc yi kullanıyorum hiç geliştirmeden en son klavye aldığımda yıl 2014 dü siz düşünün

Moon34

80+
anlamadım hocam valla biri amd almalısın bu paraya diyor biri nvidia almazsan yazık edersin parana diyor ne yapmam lazım valla kafam döndü
Bu bir tercih meselesi. Oyun için işlemci tarafında zaten en iyileri yazdıklarım sanırım. Ekran kartında ise dediğim gibi tercih meselesi. Ben param olsa 4080 Super isterdim FPS oyunları için.

@yusuf544 monitörde 360hz, 540hz gibi seçenekler için güçlü sistem lazım. Bu tamamen beklentin ile alakalı. 144hz yeter diyorsan elbette çok daha ucuza da sistem toplanır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,231
Üyeler
170,991
Son üye
1yoshe
Top Bottom