yusuf544

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Yokmu şu monitörü kulllanan biri :monkahmm:

Bu aralar hiçbir şey yapasım yok ne pc oynamakdan zevk alıyom nede dışarı çıkmaya üşengeçliğim el vermiyor.mecbur uzanıp sıkıla sıkıla bomboş telefona bakıyom ne yapacam.:peepo1:
    İşte tam o gün 5 kere ard arda yenildiğim gün cr ye olan saygım,itibarım,haysiyetim tam sona erdi derken bir umut bugün yeniden girdim çabaladım,uğraşdım ve hedefime sonunda vardım (10500 kupa).bu yolda ilerlerken tabikide önüme bir sürü zorluklar geldi.pekkalı destemi dersin mega şövalyeli destemi dersin balonlu destemi dersin yoksa iksir golemli destemi dersin.neyseki onurlu,gururlu,haysiyetli birisi olduğum için kendi içimi cr de destemede yansıttım ve bu eşsiz mükemmel ötesi destem ile bütün bu zorluklara rağmen hedefimdeki kupaya ulaştım.size tavsiyem sakın hedefinizi yarı yolda bırakmayın ama yukarıda saydığım gibi o namussuz,haysiyetsiz,onursuz desteleri kullanmayın yoksa arkanızdan söveniniz çok olur.SAYGILARIMLA YUSUF2008 🫡

Ekler

• 16236.webp
      16236.webp
      257.8 KB · Hit: 16
    • 16238.webp
      16238.webp
      259.7 KB · Hit: 16
    • 16234.webp
      16234.webp
      251.7 KB · Hit: 16
    cr de gece 02 den sabah 07 ye kadar oynadım 500 kupa kasamadım dedım uyım uyanınca kasarım sabah 15 de kalktım sonra yıne oynıyım kupa kasarım dedım bu seferde olan kupam dustu kafayı yıcem artık yaaaaa.
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: nessie1s
    yusuf544
    yusuf544
    Pes ettim ya boşa zaman kaybı yine girdim yine olduğum yerde sekiyorum.burdan sayın cr oynucularına sesleniyorum benim gibi vaktinizi boşuna harcamayın elinize bir şey geçmiyor.kupa kazandım bir el daha atim diyip maça girdikten sonra bir bakmışsız kupa kaybetmişsiniz ve böyle böyle oyun sizi bir döngünün içine sokuyor.(SİZ SİZ OLUN SAKIN BU OYUNUN SİZİ BU DÖNGÜYE SOKMASINA İZİN VERMEYİN)
    Üst üste 5 kere yenildim bağırcam şimdş gece gece varyaaaaa....

Ekler

• 15070.webp
      15070.webp
      257.4 KB · Hit: 19
    • 15072.webp
      15072.webp
      259.5 KB · Hit: 19
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: nessie1s
    B1L0
    B1L0
    Elit barbar-öfke ve kıvılcım oynayana üzülmeyiz mlsf
    yusuf544
    yusuf544
    Sende deme yaaa 😅 ulan kim destemi görse laf söylüyor.kıvılcım atıyorum maça başlarken emoji geliyor karşı rakipten.😅
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: B1L0
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,203
Üyeler
193,292