Hocam öylede işte ne bilim bunca zaman pek sosyal çevremde olmadığı için daha çok evde geçtiği için vaktim alışamadım insanlarla yüz yüze konuşmaya anca...
Bak eğer işim garanti olsun, yemeğim sigortam maaşım her şeyim kurumsal olsun dersen en en en iyisi otel. Ondan sonra dediğin ppf işi olabilir. Bence...
Tamamdır hocam öneri için çok teşekkür ederim ozaman ben matba işini bi kenara koyup başka çalışabilceğim yerlerede sorim en iyisi.otel işi ne kadar iyi...
Pardon hocam ben yanlış anlamışım 🙂.otel olarak çok girişken birisi olmadığım için yapamam gibine geliyor.arabalara çok tutkum var çok severim fakat oto...
Hocam aynı şekilde bende öyle düşündüm her şey teknolojik oluyor kağıt işleri vs. Artık çok tutulmaz gibi benimde fikrim.ben normalde bize yakın bir araba...
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar bu sene lise sonun üniversite planım yok bizim buralarda bi matbaacı dükkanı vardı yeni açılmış sanırım 1 sene ya var ya yok...
Çocukken sokakta oyun oynardık kimisi ben mesut komser tatatata diye bağırırdi işte o çocuklardan biri polis oldu emekliliği düşünüyor şuan. Ama arka...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-rx7900xt-amd-5-8600g-2k-darbogaz-yapar-mi.992446/
Pc toplamaya çalışıyordum hiçbirşey bilmiyordum pc hakkında...
Banada öyle geliyor.bizde bunu aldık alalı birkaç sene oluyor bundan önce ufo marka vantilatör vardı o daha iyiydi sanki.ve mağazada herhangi bir orta...