Tam olarak bu OEM paketi atma amacın neydi hocam arkadaşın attığıyle aynı klasman bile değil de ondan soruyorum.
1777332664
Stok kontrol edip öyle at hocam...
Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ve kanalımı 11 nisan da açtım totalde 40 tane fln video yükledim önceden izlenmiyordu ama şimdi attığım her iki veya 3...
Hocam direk sadece günde 95 tl harcıyorum 250 tl değil.öğlen yemeği falan yemiyorum 3 poğaçayı okul bitene kadar temkinli ve planlı harelet ederek yemeye...
Olduğu gibi sadece montaj yapar kullanırsanız fark göremeyebilirsiniz. Anakartın bios ayarlarından fanların hızını silent sessiz modeuna alırsanız işte o...
Hocam arctic fanlarda rgb olmadığı için hoşuma gitmiyor açıkcası.bu fanlar şuanda kullandığım stok fanlarına göre elbette sessizlik bakımından fark olur...
Arctic fanlar bu thermalrightlardan daha iyidir. Arctic F14 sersinide kullanmış birisiyim. Bu fanlarada sahibim. Kalite anlamında sessizlik ve performansta...
Hocam o kadarmı kötü ya.... bir dönemimi günde 3,4 sade poğaça yiyerek bitirdim sayılır umarım sıkıntı olmamıştır sağlık bakımından.dediğiniz gibi simit...