Neler Yeni

Öneri AMD mi? Nvdia mı? tercih edilmeli

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
gerek codecleri gerek cuda çekirdekleri dlssin fsrdan daha iyi oluşu vs. nvidia yazılım ve donanım anlamında daha önde tabi buda fiyatına yansıyor aynı fpsi veren daha ucuz bir amd kartta alabilirsiniz yayıncılıkla veya yazılımla uğraşmıyor iseniz amacınız sadece oyunsa
sadece oyun dostum ben pc toplamayı oyun için topluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX 4070 Galax aldım artık AMD RX 7700XT de yaşadığım sorunladan dolayı geçtim RTX 4070'E Kartal aram da bağ kuracağım yakın da çok güzel performans veriyor, kartla aşk yaşayacağım (!) :D
dostum senin için içler acısı fanboyluk hastalıktır hangisi ucuzsa o alınmalı fanboyluk hastalıktır

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yazılım için 4bin 5 bin fazla istiyor nvidia ekran kartı satın almak için amd daha ucuz üst segment ekran kartı rx 7900 xtx baktım asus 42 bin tl başlıyor
rtx 4090 100 bin gösteriyor
Asus neden bakıyorsun? Ucuz olması kötü olması demek değil ki? Rx 7900xtx 35k. Rtx 4090 70k falan. Ama rtx 4090 tek yazılımsal açıdan değil diğer açılardanda daha iyi.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Asus neden bakıyorsun? Ucuz olması kötü olması demek değil ki? Rx 7900xtx 35k. Rtx 4090 70k falan. Ama rtx 4090 tek yazılımsal açıdan değil diğer açılardanda daha iyi.
amd neden daha ucuz nvidia göre nvidia bakıyorum herşeyi kazık tekel olmasından mı kaynaklanıyor bu olaylar
bakıyorum nvidia kartlarında vram bile düşük eski kartlarını üvey evladı gibi atıp fırlatıyor tam teknolojisi güzel yazılım iyi aga
ben pc toplamak için hayvan gibi param olması lazım ben bir şey alırken ucuz mu diye alıyorum
nvidia bakıyorum rtx 4000 serisine 4080 42 bin tl 4090 bakıyorum 70bin tl benim o kadar param olsa nvidia alırım ben fiyat perfomans istiyorum
o yüzden amd almak daha mantıklı o kadar param olacak geri kalan monitör klavye mouse param kalmayacak ben

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
sadece oyun dostum ben pc toplamayı oyun için topluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum senin için içler acısı fanboyluk hastalıktır hangisi ucuzsa o alınmalı fanboyluk hastalıktır
Fanboy değilim yaşadığım sorunu yaşamadan anlamanız zor :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amd neden daha ucuz nvidia göre nvidia bakıyorum herşeyi kazık tekel olmasından mı kaynaklanıyor bu olaylar
bakıyorum nvidia kartlarında vram bile düşük eski kartlarını üvey evladı gibi atıp fırlatıyor tam teknolojisi güzel yazılım iyi aga
ben pc toplamak için hayvan gibi param olması lazım ben bir şey alırken ucuz mu diye alıyorum
nvidia bakıyorum rtx 4000 serisine 4080 42 bin tl 4090 bakıyorum 70bin tl benim o kadar param olsa nvidia alırım ben fiyat perfomans istiyorum
o yüzden amd almak daha mantıklı o kadar param olacak geri kalan monitör klavye mouse param kalmayacak ben
Zaten fiyat performansın hayat bulmuş hali gibi bir şey amd

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Zaten fiyat performansın hayat bulmuş hali gibi bir şey amd
sen olsan fiyat performans sistem mi toplardın teknoloji ve yazılım için nvidia alırdın ben olsam ucuzsa onu alırım teknolojimişte yazılımşta pek işimde değil ben sadece oyun oynayım yeter ray tracing mişte dlss te pek işimde değil amd almak daha mantıklı eskiden amd radeon hd 8350 kullanıyordum çünkü ekran kartı 1 gb dı benim pc eski olduğu için 2015 aldım exper markalı pcydi içinde amd vardı güzeldi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sen olsan fiyat performans sistem mi toplardın teknoloji ve yazılım için nvidia alırdın ben olsam ucuzsa onu alırım teknolojimişte yazılımşta pek işimde değil ben sadece oyun oynayım yeter ray tracing mişte dlss te pek işimde değil amd almak daha mantıklı eskiden amd radeon hd 8350 kullanıyordum çünkü ekran kartı 1 gb dı benim pc eski olduğu için 2015 aldım exper markalı pcydi içinde amd vardı güzeldi
Ben nvidia seviyorum ama AMD asla kötü değil kendim amd ekran kartı kullanıyorum hatta gelişmiş yüksek falanda değil 4gb bir şey ama yakın zamanda yeni ekran kartı alacağım ve nvidia alacağım. Nvidia çok fazla şey sunuyor bazıları boş olsada oyun dışı amaçlarda daha iyi. Fiyatlandırmalar pahalı olsa da NVIDIA tercih etmek için çok sebep var. Sen sadece minecraft oynarım diyorsun o zaman amd al geç dlls falan önemli değil zaten mis gibi git oyna minecraftını

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Ben nvidia seviyorum ama AMD asla kötü değil kendim amd ekran kartı kullanıyorum hatta gelişmiş yüksek falanda değil 4gb bir şey ama yakın zamanda yeni ekran kartı alacağım ve nvidia alacağım. Nvidia çok fazla şey sunuyor bazıları boş olsada oyun dışı amaçlarda daha iyi. Fiyatlandırmalar pahalı olsa da NVIDIA tercih etmek için çok sebep var. Sen sadece minecraft oynarım diyorsun o zaman amd al geç dlls falan önemli değil zaten mis gibi git oyna minecraftını
Karar verdim Nvidia alcağım belki birgün YouTube başlamak istersem 4090 sizce gereksiz dimi çok fantezi gibi 4080 süper filan onu alacağım işlemci amd Nvidia güzel olur şuan kardeşim ortak kullandığım PC’de 4080 süper var galax

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
Nvdia ekran kartları daha stabil bir yazılım suyu kullanımı daha kararlı viram olayına takılmana gerek yok en ağır oyunlar bile 7 GB falan kullanıyor (rdr2 1080p ultra grafik) en fazla ,ben de 8 GB rtx 3070 var eğer çok yüksek bir performans istemiyorsan veya 4K oynamayacaksan bunlar yeterli orta segment için

cemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cem kaya
rx'lerde artık amfm var fpsleri 2 katına çıkarıyor. bu saatten sonra 3-5k fazla verip nvidia almanın anlamı yok.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
rx'lerde artık amfm var fpsleri 2 katına çıkarıyor. bu saatten sonra 3-5k fazla verip nvidia almanın anlamı yok.
4080 mı 4080 süper mi acaba oyun için fazla mı acaba ileriye yönelik sadece online oyunlar oynacağım
İşlemci öncelik yoksa ekran kartı mı
Sıfırdan pc toplacağım kendime
Mart alacağım

Top Bottom