Neler Yeni

Öneri 4070 (Ti yada Super) mi 7900 XT mi?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
Evet reflexi düşünmedim değil ancak işime tek yaracabilecek şey reflex için o kadar para ve performanstan ödün vermek bilemiyorum saçma geldi.

İkinizi de tartıştırdım kusuruma bakmayın ama çok teşekkür ederim. Aralık Ocak gibi ekran kartını ve monitörü (Samsung Odyssey G6 OLED 2K 27" 360hz 0.03ms) alacağım. Aldıktan sonra ilk izlenimlerimi falan forumda paylaşırım dostlar çok teşekkür ederim tekrardan.
Amd al tavsiyem bide monitörde 360hz saçma 165hz yeterlidir boşa masrafa gerek yok bence

The Semih

80+ Gold
Amd al tavsiyem bide monitörde 360hz saçma 165hz yeterlidir boşa masrafa gerek yok bence
Konu sahibi garip valla ekran kartında hesap kitap yapıp monitöre verdiği paraya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

1729169662552.png

McGinty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
Zaten 165hz var elimde. Onu 2. monitör yapıp 360hzi ana ekran yapacağım. Özellikleri çok güzel monitörün gecikmesi ,yenileme hızı falan. OLED bide. Fiyatı da 26K civarında. Hoşuma gitmezse eğer iade ederim.

Konu sahibi garip valla ekran kartında hesap kitap yapıp monitöre verdiği paraya bak

Alıntıyı görüntüle
😂

Ekran kartı için bütçem o monitör ayrı. Alıyorken Oledin tadına bakmak istiyorum şahsen.

The Semih

80+ Gold
Evet reflexi düşünmedim değil ancak işime tek yaracabilecek şey reflex için o kadar para ve performanstan ödün vermek bilemiyorum saçma geldi.

İkinizi de tartıştırdım kusuruma bakmayın ama çok teşekkür ederim. Aralık Ocak gibi ekran kartını ve monitörü (Samsung Odyssey G6 OLED 2K 27" 360hz 0.03ms) alacağım. Aldıktan sonra ilk izlenimlerimi falan forumda paylaşırım dostlar çok teşekkür ederim tekrardan.
1729169767237.png

Arda bu problemi arkadaşa niye belirtmiyorsun, adam yayın ve kayıt için kart alıcam diyor. Böyle bir sorun yaşıyorsan belirtseydin burada.

McGinty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
alıyorsanız 4070 tı super alın 4080 nın ıslemcısını kullanıyor
daha da kafam karıştı ahahaha

2 ay var daha ara ara gelir foruma sorarım artık.
ikisinden biri ama sanırım nvidia teknolojilerine ihtiyacım olacak gibi 🤷🏻‍♂️.

Alıntıyı görüntüle

Arda bu problemi arkadaşa niye belirtmiyorsun, adam yayın ve kayıt için kart alıcam diyor. Böyle bir sorun yaşıyorsan belirtseydin burada.
🫡

Birde monitör için ya size söylediğim samsungu yada dell alienware 360hz full hd 0.5ms konitör var 13k civarı. 2K özellikle istiyordum ekran kartını aldıktan sonra bi süre darboğazı önler diye. Bide görüntü kalitesi için.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
4070 Ti Super daha iyi bir seçenek senin için hocam

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan

Alıntıyı görüntüle
Dimi benimde o tuhafıma gidiyor ne gerek var aşırı gereksiz 10k ya 165hz 2k alır kalan parayıda ekran kartına ekler 4080lere bakarım

Zaten 165hz var elimde. Onu 2. monitör yapıp 360hzi ana ekran yapacağım. Özellikleri çok güzel monitörün gecikmesi ,yenileme hızı falan. OLED bide. Fiyatı da 26K civarında. Hoşuma gitmezse eğer iade ederim.

😂

Ekran kartı için bütçem o monitör ayrı. Alıyorken Oledin tadına bakmak istiyorum şahsen.
Saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,804
Üyeler
160,888
Son üye