Neler Yeni

AMD mi Nvidia mı hanisini tercih etmeliyim

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Bu bir tercih meselesi. Oyun için işlemci tarafında zaten en iyileri yazdıklarım sanırım. Ekran kartında ise dediğim gibi tercih meselesi. Ben param olsa 4080 Super isterdim FPS oyunları için.

@yusuf544 monitörde 360hz, 540hz gibi seçenekler için güçlü sistem lazım. Bu tamamen beklentin ile alakalı. 144Hz yeter diyorsan elbette çok daha ucuza da sistem toplanır.
biraz keyif adamı da denilenebilir belkide bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
Bence amd Nvidia dizersen diğer ekipmanlara çok para kalmaz ve oyun oynayacaksan daha az performans alıcaksın daha fazla para vermiş olacaksınız.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
Sinan Aba
yaklaşık 70k-80k arası bir pc toplamayı düşünüyorum genel olarak fps oyunları oynuyorum ama çok arada kaldım amd mi nvidia mı diye amd nin fsr ve nvidia nın dlss teknolojisi hakkında pek de bilgim yok ama az bir baktım fsr da çok fazla görüntü bozulması olduğu söylenmiş ben istemiyorum görüntü bozulması fazla ondan dolayı önerilerniz nelerdir. ayrıca 70k 80k fiyat arasına monitör gibi çevre birimleri dahil değildir.
Fps oyunu oynuyorsan dlls,fsr vs açma zaten. Fps oyunlarında genelde işlemci önemlidir.

kralob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal demir
bütçe hangisine yetiyorsa onu al farkı kalmadı artık

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf
ya hocam o bu değilde mesela bak bu 5070 ti larda bi msi var bi galax var biri 45k biri ise 60k bunlarin farki ne 15klik
Hocam bende fazla PC den anlamam fakat pc hocasının bir videosu vardı 6 tane markayı karsilatiryoydu onu bı izleyin isterseniz.benim bildiğim farklar malzeme kalitesi ve sıcaklık farkları soğutma bloklarının farkları.ve en önemlisi servis ile iletişim ve hizmetlerini dikkat edin hocam.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
Hocam bende fazla PC den anlamam fakat pc hocasının bir videosu vardı 6 tane markayı karsilatiryoydu onu bı izleyin isterseniz.benim bildiğim farklar malzeme kalitesi ve sıcaklık farkları soğutma bloklarının farkları.ve en önemlisi servis ile iletişim ve hizmetlerini dikkat edin hocam.
bu sistemi ben internetten siparis verip kendim takabilir miyim sizce bide okuz gibi biseyim elimin ayari pek yok onuda soyliyim vede hic pc toplamadim

Keyfen

80+ Bronze
valla dostum ben ikisinide kullandım ikisinin performansıda iyidir üzmez nvidia yı çok sevsemde amd deki gibi görüntü ayarları yapamıyorsun renklendirmeye kadar baya bi yenilik getirdi amd + olarak 4000 serisi ile 5000 serisi arasında sadece yazılım farkı olmasından dolayı baya bi insanı üzdü bir seri yükseldimi önceki serisini çöpe atmasını söylemiyorum bile, ben olsam o bantta 9xxx serili bi amd ekran kartı ve am5 güzel bi amd işlemci miss gibi ilerlerim

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf
bu sistemi ben internetten siparis verip kendim takabilir miyim sizce bide okuz gibi biseyim elimin ayari pek yok onuda soyliyim vede hic pc toplamadim
Orası ben bilemem hocam kimisi kolay der kimis zor der ben toplattirip aldığım için bişey diyemem.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Dönmez
valla dostum ben ikisinide kullandım ikisinin performansıda iyidir üzmez nvidia yı çok sevsemde amd deki gibi görüntü ayarları yapamıyorsun renklendirmeye kadar baya bi yenilik getirdi amd + olarak 4000 serisi ile 5000 serisi arasında sadece yazılım farkı olmasından dolayı baya bi insanı üzdü bir seri yükseldimi önceki serisini çöpe atmasını söylemiyorum bile, ben olsam o bantta 9xxx serili bi amd ekran kartı ve am5 güzel bi amd işlemci miss gibi ilerlerim
ama hocam yt daki fps karsiladtirma videolarinda 9070xt nin ustune bile cikiyor 5070 ti ama islemci bende sabit tutmayi dusunuyodum buyuk ihtimalle oda r7 7800x3d olur

Top Bottom