Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

18 Yaş altı solana nasıl alınır

Arkadaşlar memecoin için solana almak istiyorum ama 18 yaşında olmadığım için alamıyorum alabiliceğim bir yöntem var mı ?
  2. arda.wqqp

Epic kart limitine ulaşıldı hatası

Hocam arttırılması lazım bunun kart ayarlarından falan
  3. arda.wqqp

O zaman aklıma başka bir şey gelmiyor
  4. arda.wqqp

Kartta 500 tl falan limit olma ihtimali var mı hocam akbankta var mesela öyle bir özellik ziraatte de vardır belki
  5. arda.wqqp

Vpn açmadan dns ayarı ile site girmiyor

Evet hocam maalesef bilgisayarda goodbydpi vardı sanırım onu kullanabilirsiniz veya warp ta kullanabilirsini youtubeda var videoları
  6. arda.wqqp

Eğer doğru hatırlıyosam o yüzdendir
  7. arda.wqqp

Valorant battle pass nasıl alabilirim ?

Ödeme kısmını atar mısınız hiç bilmiyorum dediğiniz siteyi ona göre bakayım
  8. arda.wqqp

İngilizce öğrenmek istiyorum Toefl için

Hocam dili öğrenmek için maruz kalmak en iyi yöntem kaç yıldır okulda ingilizce öğretiyorlar şu an da lisedeyim dil sınıfına gidiyorum ama hiç bir şeye yaradığını görmedim okulun ben kendim maruz kalarak öğrendim
  9. arda.wqqp

Vodafone dnsleri engelledi diye hatırlıyorum
  10. arda.wqqp

Valorant battle pass nasıl alabilirim ?

Olur kart olsun yeter
  11. arda.wqqp

Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ? Ben netspeed ile girebiliyorum çok rahat
  12. arda.wqqp

Yardım IPhone 11 NFC kimlik kartımı okumuyor

çok saçma o zaman nfcnin ne anlamı kaldı ki apple pay de kullanılmıyor direkt koymasaymışlar Apple destek ile görüştüm bunu dediğimde böyle bir bilgimiz bulunmuyor dedi 1743081164 ek olarak namedrop olayı da çalışmıyor iphone 13 ile yaklaştırdığımda ne resim gönderebiliyorum ne de isim etiketi...
  13. arda.wqqp

hocam kameranın sağı solu altı her yerini denedim ama olmuyor bekliyorum yine olmuyor iphone 13te rastgele yere koyuyodum direkt okuyodu
  14. arda.wqqp

Nfc kartınızı yaklaştırın diye pop up açılıyor ama asla okumuyor kimlik kartımı iPhone 13 ile denediğimde kartı değdirdiğim anda okuyor yani sorun kimlikte değil ama telefonun nfc çipi bozuk olabilir mi bunu nasıl anlarım ?
  15. arda.wqqp

Redmi note 8 pro ya hyperos 2 olur mu?

Yani o telefon muhtemelen zorlanırdı zaten
  16. arda.wqqp

Hocam siz ne için hyperos 2 istiyorsunuz ki lineage veya pixel gibi romları kurabilirsiniz
  17. arda.wqqp

Kolay gelsin hocam ama bi anlık hevesle falan gidip başka telefonun romunu atmayın sakın
  18. arda.wqqp

Hocam xda dev ve telegram gruplarında vardır ama telefon artık biraz eskidiği için portlamamış olabilirler
  19. arda.wqqp

Direkt telefon açılmıyor hocam baştaki redmi logosuna gelip kapanıyor ve bunu kendi kendine tekrar ediyor şarjı bitene kadar telefonun anakartını söküp kısa devre yaparak edl moda girip geliştirici hesabıyla stock rom atarsanız düzelir onun dışında bi daha rom atılmaz çünkü o telefona fastboota...
  20. arda.wqqp

Hocam başka telefonun romunu atarsanız telefon hard brick oluyor kendim bu şekilde redmi note 9s i hard brick yapmıştım
Top Bottom