Toefl sınavına girmek istiyorum ve onun dışında iyi bir derecede ingilizce istiyorum. Yurtdışında okuyacağım ne yapmalıyım sizce? Bir yıl yurtdışında hazırlık mı okumak mantıklı yoksa burda dil okulu mu?
Nerede hazırlık okuyacağına bağlı ama ne kadar hazırlık imkanı olsada burada öğrenmen taraftarıyım.Toefl sınavına girmek istiyorum ve onun dışında iyi bir derecede ingilizce istiyorum. Yurtdışında okuyacağım ne yapmalıyım sizce? Bir yıl yurtdışında hazırlık mı okumak mantıklı yoksa burda dil okulu mu?
Hangi kurslara gitmem gerek bilmiyorum. Ondan dolayı kararısızım Prag veya Avrupa'da bir Üniversite olucak İNŞALLAHNerede hazırlık okuyacağına bağlı ama ne kadar hazırlık imkanı olsada burada öğrenmen taraftarıyım.
şu anki seviyen neHangi kurslara gitmem gerek bilmiyorum. Ondan dolayı kararısızım Prag veya Avrupa'da bir Üniversite olucak İNŞALLAH
Hayırlısı olsun bende almanya ya seneye gidecem.Öncelikle gideceğin ülkeyi belirlemen iyi olur bulunacağın yerdeki ana dili benimsemen lazım bunun için eğitim olarak önce dereceni ölçmek için öğreneceğin dil üzerine seviye test sınavı yapıp seviyene ve eksik olduğun kısımlara göre örneğin konuşma veya yazma gibi bunlara yoğunlaşarak ve düzenli eğitim(burada kurs veya özel ders olarak alabilirsin)ve pratikle öğrenmen lazım tabi burada öğrenmek daha rahat ama asıl ihtiyaçlarını orada hazırlık okuyunca göreceksin önerim belli seviyeye kadar örneğin B1 seviyesine kadar iyice öğrenip orada C1 veya C2 seviyesine kadar daha iyi bir şekilde öğrenebilirsin.Hangi kurslara gitmem gerek bilmiyorum. Ondan dolayı kararısızım Prag veya Avrupa'da bir Üniversite olucak İNŞALLAH
Seviyem yok denicek kadar düşük ama az olsa da hakimim gramer vs. şuan uzun süre ders almadığım için unuttum.şu anki seviyen ne
Hayırlısı olsun senin için kanka. Ben hangi kursa gideceğime karar veremiyorum çünkü çoğu için boş vs. deniyor bazı sözlüklerde. Öneri istiyorum onun için.Hayırlısı olsun bende almanya ya seneye gidecem.Öncelikle gideceğin ülkeyi belirlemen iyi olur bulunacağın yerdeki ana dili benimsemen lazım bunun için eğitim olarak önce dereceni ölçmek için öğreneceğin dil üzerine seviye test sınavı yapıp seviyene ve eksik olduğun kısımlara göre örneğin konuşma veya yazma gibi bunlara yoğunlaşarak ve düzenli eğitim(burada kurs veya özel ders olarak alabilirsin)ve pratikle öğrenmen lazım tabi burada öğrenmek daha rahat ama asıl ihtiyaçlarını orada hazırlık okuyunca göreceksin önerim belli seviyeye kadar örneğin B1 seviyesine kadar iyice öğrenip orada C1 veya C2 seviyesine kadar daha iyi bir şekilde öğrenebilirsin.
TOEFL sınavına girip az alsamda o ülke her türlü hazırlık isteyecek İngilizce için ondan dolayı burdan öğrenerek gidersem yine orda hazırlık okuyarak geliştiricem İngilizcemiHayırlısı olsun bende almanya ya seneye gidecem.Öncelikle gideceğin ülkeyi belirlemen iyi olur bulunacağın yerdeki ana dili benimsemen lazım bunun için eğitim olarak önce dereceni ölçmek için öğreneceğin dil üzerine seviye test sınavı yapıp seviyene ve eksik olduğun kısımlara göre örneğin konuşma veya yazma gibi bunlara yoğunlaşarak ve düzenli eğitim(burada kurs veya özel ders olarak alabilirsin)ve pratikle öğrenmen lazım tabi burada öğrenmek daha rahat ama asıl ihtiyaçlarını orada hazırlık okuyunca göreceksin önerim belli seviyeye kadar örneğin B1 seviyesine kadar iyice öğrenip orada C1 veya C2 seviyesine kadar daha iyi bir şekilde öğrenebilirsin.
İngilizce tarafında C1 seviyesindeyim daha hiç kursa gitmedim okulum belli bir program içerisinde olduğu için düzenli olarak yabancı öğrenciler geliyordu bende birlikte vakit geçire geçire pekiştirdim onun için kurs tarafında pek tavsiye veremeyecem.Seviyem yok denicek kadar düşük ama az olsa da hakimim gramer vs. şuan uzun süre ders almadığım için unuttum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlısı olsun senin için kanka. Ben hangi kursa gideceğime karar veremiyorum çünkü çoğu için boş vs. deniyor bazı sözlüklerde. Öneri istiyorum onun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TOEFL sınavına girip az alsamda o ülke her türlü hazırlık isteyecek İngilizce için ondan dolayı burdan öğrenerek gidersem yine orda hazırlık okuyarak geliştiricem İngilizcemi