Neler Yeni

Epic kart limitine ulaşıldı hatası

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbadullah
Ziraat banka hesabımda satın alacağım oyunun ücretinden daha fazla para olmasına rağmen kredi kart limitine ulaşıldı hatası alıyorum. Başka yerlerde ödeme gerçekleştirebiliyorum. daha ucuz oyunu satın alırken sorun olmadı ama 500TL'lik oyun alırken bu hatayı verip duruyor ne yapmalıyım?
1743109323457.png

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Ziraat banka hesabımda satın alacağım oyunun ücretinden daha fazla para olmasına rağmen kredi kart limitine ulaşıldı hatası alıyorum. Başka yerlerde ödeme gerçekleştirebiliyorum. daha ucuz oyunu satın alırken sorun olmadı ama 500TL'lik oyun alırken bu hatayı verip duruyor ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
Kartta 500 tl falan limit olma ihtimali var mı hocam akbankta var mesela öyle bir özellik ziraatte de vardır belki

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Alıntıyı görüntüle
Kartın harcama limiti olabilir

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbadullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartta 500 tl falan limit olma ihtimali var mı hocam akbankta var mesela öyle bir özellik ziraatte de vardır belki
kartta limit olduğunu sanmıyorum dün 800tl tutarında bir alışveriş yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,179
Üyeler
170,988
Son üye
İndirim canavarı
Top Bottom