Playstation store ödeme problemi

GlavenSon

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni bir ps5 satın aldım ve hazır oyunlar kısa süreli büyük indirimdeyken alabildiğimi almak için playstation store dan bir kaç tane oyun sepete ekledim ama 2 gündür neredeyse 4-5 kart denemiş olmama rağmen ve hepsi visa - mastercard yani ps store kart kullanım şartlarına uygun bütün hepsi yurt dışı alışverişine + internet alış verişine açık olmasına rağmen ve kartlarda fazlasıyla bakiye olmasına rağmen ödeme yöntemlerine kartlarımı yazdığımda - Lütfen kredi/banka kartı bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin. - hatası veriyor deliye döndüm 2 gündür çıkamadım işin içinden yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden herkese destekleri için teşekkür ederim

Konuyu hortlatıyorum ama sorunu çözdüm bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim belki

Çözüm: Mobil bankacılıktan kredi kartımın sanal kartını oluşturdum ve sanal karttan alış veriş yaptığımda sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabildim aslına bakarsak temelinde saçma gelebilri sonuçta aynı kartın sanal versiyonu ama ben bu sorunu bu şekilde çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,387
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri