Arama sonuçları: *

1. E

1 nisan öncesi yurtdışı alışverişim ulaşır mı

Nerden almıştınız hocam
  2. E

1 nisan öncesi yurtdışı alışverişim ulaşır mı

Sorum başlıkta belirttiğim gibi. 29 martta shenzhenaudiodan kulaklık almıştım ürün en son trye vardı gözüküyo. Yeni yasadan dolayı gümrüğe takılır mı acaba
  3. E

2000 TL bütçeye gaming kulaklık önerisi

Fifine h9u denemedim blackshark v2xi 3 senedir kullanıyorum
  4. E

2000 TL bütçeye gaming kulaklık önerisi

Blackshark v2x öneririm
  5. E

Yardım VXE R1 SE+ Alınır mı?

Ne demek rica ederim 1743718517 Bu arada söylemeyi unuttum r1 serisi rakiplerine kıyasla alçak. Palm tutuş için pek elverişli değil. Elim küçük parmaklarım kısa olmasına rağmen parmaklarının sadece uç kısmı ve avucunun alt kısmı değiyor mouse. Smx r13ü palm kullandığımdan ilk geçtiğimde...
  6. E

Evet mouseun altından çıkıyo. Bende smx r13den geçmiştim. Bi kere kablosuz ve hafif olması konforunu çok artırcak. Sensör ve switchinde hızlı olduğunu hissediyosun. Wraithe gelicek olursak bence trde bu işi yapan en güvenilir firma. Ürünlerinin arkasındalar. Bi çok youtuberın 50liralık kuponu...
  7. E

Dongle ile kullanıyorum donglesız her mouseda gecikme olur. Mouseun beğendiğim tarafları hafifliği ve pilin uzun gitmesi. Beğenmediğim kısmı skatezleri ve malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Tekerlek ilk aldığım zaman göre hızlı, kademe hissiyatı azaldı. Hiç 4k mouse kullanmadım bana...
  8. E

1 senedir kullanıyorum cs valo bf1 fps oyunlarında hiç sorun çıkarmadı bana bugüne kadar. Se+ ın pili baya uzun gidiyo malzeme kaliteside gayet okey. Bi ara sağ clickten gıcırtı sesi geliyodu wraithe gönderdim sorunu giderip daha kaliteli skatezlerle değişip geri gönderdiler 3 günde. Merak...
  9. E

Arc B580 sistem aldım nasıl?

Gayet mantıklı tercihiler tekrardan hayırlı olsun
  10. E

Arc B580 sistem aldım nasıl?

Hayırlı olsun knk hangionur h03 müydü neydi sistem bende bi çok kişiye önermiştim. Özelleştirmeler okey ama ben gen4 ssdyle tercih ederdim bi de ram özelleştirmesinde 500tl farkla 24gb ram alınabiliyordu diye hatırlıyorum. Ama yine de güzel sistem hem ddr5 hem de 4060 sistemlerden kat kat iyidir...
  11. E

🔥İndirim Delux M800Pro vergi dahil 1027 TL

Denemek için sipariş verdim tutarı karttan çekti
  12. E

! Fb 1-2 Gs Maç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

İki tarafta hakem de saolsun gündemi değiştirmek için ellerinden geleni yaptılar
  13. E

Maks 900bin Araba Tavsiyesi

Octavianın hangi motoru iyidir 1743535786 Şu an daha çok corolla megane 4 civic fb7ye yakınım. Bi de sürüp görmek lazım
  14. E

Valla öyle de pedere bakıyoz işte otomatik kullandıramadık daha😃
  15. E

Opel tavsiye eder misiniz astra eski insignia vs 1743535152 Jetta octavia eskiden çok görürdük artık pek görmüyorum. Sanırsam dizel oluyo genelde onlar. Çok yakar mı şehir içi
  16. E

Yokuşta baymaması lazım hocam etimesgutun her yeri malum yokuş😃 hiç yoktan egealardan iyi midir 1743534931 Motoru nasıl yokuşta felan bayıyo mu 1743534990 Hyundainin i30 ları ix35leri nasıldır var mı bilginiz hocam
  17. E

Neden çok sevilmiyo hocam 1743534470 Hocam küçüj değil midir bagajları. Zenon far çakal kasa genç işi diye biliyorum leonları. Aile arabası arıyorum sedan daha uygun olur 1743534529 Fb7 bana da cazip geliyor diğerlerinin fiyatlar uçmuş. Saçma sapan fiyat çekiyolar 1743534590 Şanzımanı...
  18. E

Şehir içi az yakan, uzun yolda üzmeyecek, kronik sorunu olmayan sanayi sevmeyen, bagajı büyük, şerit takip yokuş kalkış multiplayer gibi özelliklerden mahrum kalmamış. maksimum 12 yaşında aile arabası bakıyorum. Manuel ve benzinli olması ilk tercih şanzıman iyiyse otomatikte olabilir. Hangi...
  19. E

Evrim ve Tanrı ilişkisi

Bi insan bu kadar cahil olupta nasıl bu kadar özgüvenli konuşabilir. Halen kulaktan dolma bilgilerle yok evrim teoridir kanun değildir şimdiki maymunlar neden insan olmuyor diyor🤣 evrim hakkında kitap okumayı geçtim hadi makale okumayı da geçtim bi tane bilimsel köşe yazısı okuyan biri şunu demez
  20. E

Evrim ve Tanrı ilişkisi

Bilim dini bitirmez tanrıyı çürütmez. Din iman esaslıdır bilim ispat esaslıdır. Bilim sadece insanlardaki tanrı algısını evrimleştirir. Son paragrafta verdiğin örneklerde de keza öyle. Din bitmemiş sadece evrimleşmiş
Top Bottom