Neler Yeni

Maks 900bin Araba Tavsiyesi

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes k
Bütçe
900.000
Şehir içi az yakan, uzun yolda üzmeyecek, kronik sorunu olmayan sanayi sevmeyen, bagajı büyük, şerit takip yokuş kalkış multiplayer gibi özelliklerden mahrum kalmamış. maksimum 12 yaşında aile arabası bakıyorum. Manuel ve benzinli olması ilk tercih şanzıman iyiyse otomatikte olabilir. Hangi model hangi paketine bakılmalı. Arabadan anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Maksimum bütçe 900-950

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Berkecan Ergin
Leon golf vs daha mantıklı, 1.2 tsi 1.4 tsi belki zor ama manuel 1.5 tsi
Leon alacaksan mümkünse cam tavanlı
Manuel 1.3 meganelarda var ama bilgim yok nasıldır.
uzun yıllar binecem hızlı satılmasada olur alırken de uyguna alayım satarkende az uygun satarım diyorsan mazda 3 alabilirsin otomatik sorunsuz arızada çıkarmaz

Corolla eski kasa anca alınır o paraya bence değmez. hyundaı elentranın ara kasası var belki 900 civarına yine onu bulabilirsiniz. 1.6 2019 kasalar olması lazım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,628
İsim
Hacı
Corolla.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Murat Aslan
Şehir içi az yakan, uzun yolda üzmeyecek, kronik sorunu olmayan sanayi sevmeyen, bagajı büyük, şerit takip yokuş kalkış multiplayer gibi özelliklerden mahrum kalmamış. maksimum 12 yaşında aile arabası bakıyorum. Manuel ve benzinli olması ilk tercih şanzıman iyiyse otomatikte olabilir. Hangi model hangi paketine bakılmalı. Arabadan anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Maksimum bütçe 900-950
Dedikleriniz japon kore araçlarını tarif ediyor.elentra olabilir ama çok sevilen bir model değil.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,832
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Kimsenin Civic dememesi üzdü. FB7 kasa otomatik vitesli Civic Eco Elegance paket bakabilirsin. Yokuşta bayması haricinde mükemmel araba. Yağ ve filtre değişimi haricinde sanayi yüzü görmezsin. LPG 'li 1.6 atmosferik motor 1.0 TSİ'den az yakıyor.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
FB7 kasa Honda Civic ya da Toyota Corolla. Bütçe zorlanırsa duruma göre FC5 kasa Civic ya da Corolla Hybrid düşünülebilir.

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eray Birel
2020 1.3 TCe Clio Touch paket al geç.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dedikleriniz japon kore araçlarını tarif ediyor.elentra olabilir ama çok sevilen bir model değil.
Neden çok sevilmiyo hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Leon golf vs daha mantıklı, 1.2 tsi 1.4 tsi belki zor ama manuel 1.5 tsi
Leon alacaksan mümkünse cam tavanlı
Manuel 1.3 meganelarda var ama bilgim yok nasıldır.
uzun yıllar binecem hızlı satılmasada olur alırken de uyguna alayım satarkende az uygun satarım diyorsan mazda 3 alabilirsin otomatik sorunsuz arızada çıkarmaz

Corolla eski kasa anca alınır o paraya bence değmez. hyundaı elentranın ara kasası var belki 900 civarına yine onu bulabilirsiniz. 1.6 2019 kasalar olması lazım
Hocam küçüj değil midir bagajları. Zenon far çakal kasa genç işi diye biliyorum leonları. Aile arabası arıyorum sedan daha uygun olur

FB7 kasa Honda Civic ya da Toyota Corolla. Bütçe zorlanırsa duruma göre FC5 kasa Civic ya da Corolla Hybrid düşünülebilir.
Fb7 bana da cazip geliyor diğerlerinin fiyatlar uçmuş. Saçma sapan fiyat çekiyolar

2020 1.3 TCe Clio Touch paket al geç.
Şanzımanı nasıldır. Daha fluence şanzımanından cebimiz yandı pek bulaşmak istemiyoruz tekrar renoya

Bagajı büyük hariç her şeye uyan tek seçenek var Toyota Corolla
Hangi paket hangi motoru önerirsin

Son düzenleme:

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eray Birel
Şanzımanı nasıldır. Daha fluence şanzımanından cebimiz yandı pek bulaşmak istemiyoruz tekrar renoya
10.000 km'dir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. DSG kadar seri geçiş yok ancak gayet konforlu.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes k
Kimsenin Civic dememesi üzdü. FB7 kasa otomatik vitesli Civic Eco Elegance paket bakabilirsin. Yokuşta bayması haricinde mükemmel araba. Yağ ve filtre değişimi haricinde sanayi yüzü görmezsin. LPG 'li 1.6 atmosferik motor 1.0 TSİ'den az yakıyor.
Yokuşta baymaması lazım hocam etimesgutun her yeri malum yokuş😃 hiç yoktan egealardan iyi midir

10.000 km'dir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. DSG kadar seri geçiş yok ancak gayet konforlu.
Motoru nasıl yokuşta felan bayıyo mu

Hyundainin i30 ları ix35leri nasıldır var mı bilginiz hocam

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,832
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Yokuşta baymaması lazım hocam etimesgutun her yeri malum yokuş😃 hiç yoktan egealardan iyi midir

Motoru nasıl yokuşta felan bayıyo mu
Bayıyor hocam maalesef. Baymasın diyorsan da Jetta, Octavia gibi 1.0 1.2 1.4 TSİ'lere bakmanı öneririm. Ya da Fluence, Megane 1.3 TCE olabilir.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes k
Opel tavsiye eder misiniz astra eski insignia vs

Bayıyor hocam maalesef. Baymasın diyorsan da Jetta, Octavia gibi 1.0 1.2 1.4 TSİ'lere bakmanı öneririm. Ya da Fluence, Megane 1.3 TCE olabilir.
Jetta octavia eskiden çok görürdük artık pek görmüyorum. Sanırsam dizel oluyo genelde onlar. Çok yakar mı şehir içi

Top Bottom