Neler Yeni

Yardım VXE R1 SE+ Alınır mı?

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes k
mousenin altından çıkıyor değil mi dongle? dongle gelmiyor falan diyorlarda. rampage smx r27 voyager mouse kullanıyorum. eğer "iyikide bu parayı vermişim" dedirtecek bir değişim yaşanacaksa hemen alırım.

birde wraith den daha önce alışveriş yapmadım. güvenilir midir? yani mousede bir sıkıntı çıkarsa tamir gibi süreçlerde yardımcı oluyorlar mı? ve siz SE+ kullanıyordunuz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok soru sordum kusura bakmayın :)
Evet mouseun altından çıkıyo. Bende smx r13den geçmiştim. Bi kere kablosuz ve hafif olması konforunu çok artırcak. Sensör ve switchinde hızlı olduğunu hissediyosun. Wraithe gelicek olursak bence trde bu işi yapan en güvenilir firma. Ürünlerinin arkasındalar. Bi çok youtuberın 50liralık kuponu var kargoyu ücretsiz getirebilirsin. Ben se+ ı geçen sene 1300 gibi bi fiyata almıştım kur farkına rağmen hala yakın fiyata satmaları güzel. Şu an denemek için amazondan 1000liraya delux m800 pro aldım henüz gelmedi. Almak için acelen yoksa bi iki hafta sonra kıyaslamasını yaparım

crabman

80+ Bronze
Evet mouseun altından çıkıyo. Bende smx r13den geçmiştim. Bi kere kablosuz ve hafif olması konforunu çok artırcak. Sensör ve switchinde hızlı olduğunu hissediyosun. Wraithe gelicek olursak bence trde bu işi yapan en güvenilir firma. Ürünlerinin arkasındalar. Bi çok youtuberın 50liralık kuponu var kargoyu ücretsiz getirebilirsin. Ben se+ ı geçen sene 1300 gibi bi fiyata almıştım kur farkına rağmen hala yakın fiyata satmaları güzel. Şu an denemek için amazondan 1000liraya delux m800 pro aldım henüz gelmedi. Almak için acelen yoksa bi iki hafta sonra kıyaslamasını yaparım
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. sabredemeyeceğim gibi duruyor. bakalım alabilirsem alacam heyecanla bekliyorum. tekrardan teşekkürler.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes k
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. sabredemeyeceğim gibi duruyor. bakalım alabilirsem alacam heyecanla bekliyorum. tekrardan teşekkürler.
Ne demek rica ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada söylemeyi unuttum r1 serisi rakiplerine kıyasla alçak. Palm tutuş için pek elverişli değil. Elim küçük parmaklarım kısa olmasına rağmen parmaklarının sadece uç kısmı ve avucunun alt kısmı değiyor mouse. Smx r13ü palm kullandığımdan ilk geçtiğimde zorlanmıştım. Şu an palm claw arası bi şekilde kullanıyom. Shape olarak pek beğenmemiştim ama zamanla alışıyosun

Son düzenleme:
Top Bottom