Arama sonuçları: *

• Users: Shoto
  • Order by date
  1. Shoto

Çözüldü✓ Aulayı bozdum, yardım?

sana kötü haber bozuk deği.l driver yükleyince geçiyor ve cillop gibi klavye almadığına pişman olursun ilerde. aynen 9-12 ay hepiniz trollsünüz hadi almadınız adamın yardım için açtığı konuya niye zahmet edip bunu yazıyon?
  2. Shoto

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (TEKRAR STOKTA)

söktüm bile. artık çıkartırsam bi daha remove yazan şeyi üstüne takarım takabilirsem.Saçma olmuş cidden.
  3. Shoto

bende şimdi çıkardım onu. masaya yapıştırdım öbür türlü kayıyordu benim işime geldi ama mousepad üstüne koyacaklar için kötü olmuş
  4. Shoto

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

anladım hocam her türlü yazılımı indircez o zaman yazılımı indirince klavye giderse driver indirip mi çözücez onu?
  5. Shoto

Temudaki AULA F75 gerçek mi?

şuan aula dan yazıyorum müthiş bir şey.steelseries apex 7 den geçtim. şuan apex 7 dandik geliyor o seviyede yani.
  6. Shoto

anladım hocam teşekkürler son olarak biraz dokunmayınca klavyeye rgb sönüyor o ayarı kapatabiliyor muyuz?
  7. Shoto

onu nasıl yapıyoruz hocam? bir de bazen win modundan çıkıyor klavye sanki çok büyük bir sorun değil ama çözümü var mı?
  8. Shoto

klavye tamamen gidiyor diyorlardı bi daha uğraşmak istemiyorum onu düzeltmeyle.
  9. Shoto

düzeldi hocam sağolun bir de yazılımı yüklememek büyük bir eksiklik yaratır mı yazılım güncellemesi falan var mı? rgb kontrol etmicem o önemli değil.
  10. Shoto

hocam klavyede f5 basmıyor onu nasıl yapıyoruz?
  11. Shoto

klavye geldi şuan klavyeden yazıyorum müthiş bir şey sorun yok gibi şuanlık.Yazılımı indirmicem galiba sorun yaşamak istemiyorum.
  12. Shoto

Bu nasıl mesaj ilk saniye yüreğime indi mouse sorunlu mu diye🤣
  13. Shoto

rica ederim hocam bende klavyeyi bilmiyorum daha bildiğim kadarıyla çözüm bulmaya çalıştım başkaları belki yardım eder daha kesin çözüm vardır belki.
  14. Shoto

Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.
  15. Shoto

tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.
  16. Shoto

Anlamadım hocam sorunu tam PC yi kapatınca hala rgb yanmasını mı soruyorsunuz? PC yi kapatmadan klavyenin altındaki yerden kapatabilirsiniz klavyeyi.
  17. Shoto

Güncellemek kolay da hocam güncelledikten sonra yazılımda çok sıkıntı çeken var.
  18. Shoto

Bunun yazılımını güncellemesek hatta hiç yazılımını PC ye indirmesek ne olur? Yazılımı yükleyenler daha çok sıkıntı yaşıyor çünkü.
  19. Shoto

🔥İndirim Amazonda 1999TL Corsair d3000 airflow rgb white kasa

Güzel kasa fiyatı baya uygun alınır. sistemi alırken tipini beğenmediğim için a21 plus tercih etmiştim çok farkları olduğunu sanmıyorum.
  20. Shoto

AliExpressde satilan 4070 super

Rx 4070 super
Top Bottom