Neler Yeni

Temudaki AULA F75 gerçek mi?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Emre

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
umut
Bi iyi bi kötü gönderiyorlar herhalde klavyeyi
yok hocam teknoloji şans işidir. İlk partisi north facing led içeriyordu ve kutu içeriğinden 5 switch çıkıyordu. Şimdiyse 2. parti üretimlere geçtiler büyük ihtimalle bu parti çin pazarı için üretilen kutusunda ingilizce yerine çince yazılar olan bir model. Böyle dediğime bakmayın bu 2. partide south facing led var yani ledler güney tarafta konumlandırılmış. İlk partide olan tek eksik nokta ledlerin kuzey tarafta konumlandırılmasaydı. Bu saatten sonra almayını dövüyorlar burda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin kafa iyice çorba oldu alın bir tane pişman olmassınız

Bize gelişi zaten 2k Ne YAPTINIZ HOCAM! Bizimi batırcanız :D
bana gelişi 3k sana bozuk ürün yollamışlar ;);)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Yağız Berk Özel
Gerçek diyen yalan söylüyordur hocam hep bunlar Amerika'nın oyunları paranız boşa gitsin diye uğraşıyorlar.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Emre
yok hocam teknoloji şans işidir. İlk partisi north facing led içeriyordu ve kutu içeriğinden 5 switch çıkıyordu. Şimdiyse 2. parti üretimlere geçtiler büyük ihtimalle bu parti çin pazarı için üretilen kutusunda ingilizce yerine çince yazılar olan bir model. Böyle dediğime bakmayın bu 2. partide south facing led var yani ledler güney tarafta konumlandırılmış. İlk partide olan tek eksik nokta ledlerin kuzey tarafta konumlandırılmasaydı. Bu saatten sonra almayını dövüyorlar burda.

bana gelişi 3k sana bozuk ürün yollamışlar ;);)
HAYDAAAA hemen uluslararası mahkemeye veriyorum temuyu dolandırıcılıktan

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Shoto Todoroki
Temu daki AULA F75 diğer lerine göre çok ucuz çakma mı değilmi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim .
şuan aula dan yazıyorum müthiş bir şey.steelseries apex 7 den geçtim. şuan apex 7 dandik geliyor o seviyede yani.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
umut
@yerudaska ımmh ımmh olsa da yesek 😋😋
1731759648696.png

Top Bottom