EPOMAKER X AULA F75 ALINIR MI

AULA F75 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam önceden onu düşünüyordumda 1000hz miş ondan dolayı Havit Gamenote KB904L modeline kaydım

ben 1in yanındaki tuşu kullanıyorum oyunlarda onun için bide monitörün desteğinin üstüne yükseltilerle koyuyorum yer olarak 900ü alırsam dengesizlik yapıcak küçük olduğu için bide dediğim gibi 1in yanındaki tuş ve diğer tuşlarda önemli benim için ama teşekkür ederim hocam

bunun ne farkı var hocam bilgilenmek amacıyla soruyorum
tuş sayısı farkı

Ama nasıl oyun

oynuyorsun fps rekabetçi mi? Manyetik switchler işini görür
genelde fps ve moba rekabetci oynuyorum

ben 1in yanındaki tuşu kullanıyorum oyunlarda onun için bide monitörün desteğinin üstüne yükseltilerle koyuyorum yer olarak 900ü alırsam dengesizlik yapıcak küçük olduğu için bide dediğim gibi 1in yanındaki tuş ve diğer tuşlarda önemli benim için ama teşekkür ederim hocam

tuş sayısı farkı
1k Hz ile 8k hz arasında gözle pek fark edilmez hissiyat olarak aula F75 de işini görür tasarımsal olarak da baktığında hangisini beğeniyorsan onunal bence

1k Hz ile 8k hz arasında gözle pek fark edilmez hissiyat olarak aula F75 de işini görür tasarımsal olarak da baktığında hangisini beğeniyorsan onunal bence
desteklerin için çok teşekkür ederim hocam galiba havit alıcam gibi duruyor hem daha uygun hemde daha çok içime sindi son olarak acaba bildiğin kronik bi sorunu var mı bide sesi mavi switch gibi mi 904ün yoksa red gibi mi

desteklerin için çok teşekkür ederim hocam galiba havit alıcam gibi duruyor hem daha uygun hemde daha çok içime sindi son olarak acaba bildiğin kronik bi sorunu var mı bide sesi mavi switch gibi mi 904ün yoksa red gibi mi

Valla bana manyetik olmasına rağmen sesli geldi ama hoşuma gitti sesi basım hissiyatı rahat geldi elime güzel bence o fiyata indirim denk getirip alırsan harika olur bence

Tamamdır teşekkür ederim bazı yayıncıların sponsorluğu var diye biliyorum ince hesapla ordan indirim almayı deniycem

Tamamdır teşekkür ederim bazı yayıncıların sponsorluğu var diye biliyorum ince hesapla ordan indirim almayı deniycem ama galiba havit ürünlerinde olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri