Neler Yeni

Temudaki AULA F75 gerçek mi?

Spectre_zz

80+ Bronze
Tuşlar bozulup duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddiyim saka falan degil

3 gun oldu 2 switch gitti bile

Yok hocam ya dalga geçiyoruz bu fiyata çok iyi klavye sadece switchleri zaten 25 dolar fln bende 2 tane var siyah beyaz aldım hiç bir sıkıntısı yok çok güzel klavye alabilirsiniz sizde (Böcek Olayı Gerçek) ama sadece bende çıktı :D
hocam böcekler promosyon olabilir beleş protein

Batu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batu
Yapıştırın geçin hocam bir tane ortada kalıncak bir şey yok bu fiyata zaten TR de bu klavyenin yanına yaklaşabilecek başka klavyede yok
hocam bi kesim alın diyor tamam ya alıyım diye düşünüyorum bi kesimde almayın çakma falan diyor kafam karışıyor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Orijinal için sahibindene bakın 5K ya falan orijinal var.
900 TL'ye satılan çakma bendekini satarım isterse 5kya :D

hocam bi kesim alın diyor tamam ya alıyım diye düşünüyorum bi kesimde almayın çakma falan diyor kafam karışıyor
hocam tamamen dalga amaçlı bu klavye 2500 civarındayken çok f p olduğu anlatılıp alın diyorlardı. Şimdiyse 900 tl. Evi arabayı sat aulaya bas ytd

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,154
İsim
Emre
Orjinal hocam Aula Tarafından yetkilendirilmiş satıcı ve başka forumlardan Aulaya soranlar olmuş çin pazarındaki Aulaya onlar orjinalliğini doğrulamış sıkıntı etmeyin orjinal olmasa bile çok kaliteli klavye.

Batu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batu
Bi iyi bi kötü gönderiyorlar herhalde klavyeyi

Top Bottom