Arthur_Morgan
80+ Bronze
hiçkimse çakma demiyor hocam orjinal.Herkes bu klavyeyi konuşuyor ama bazıları çakma bazıları gerçek diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle diyenlerde sizle dalga geçiyor.
hiçkimse çakma demiyor hocam orjinal.Herkes bu klavyeyi konuşuyor ama bazıları çakma bazıları gerçek diyor
hocam herkes farklı bişey söylüyorOrjinal elimde var
Kötü diyenler dalga geçiyorhocam herkes farklı bişey söylüyor
hocam herkes farklı diyor valla bende ortada kaldım başka bişi bakıcamAlmayın aldırmayın benim klavyem böcekli çıktı şahitlerim var adamlar ucuza klavye veriyoz ayağına virüs yayıyor almayın!!
Yok hocam ya dalga geçiyoruz bu fiyata çok iyi klavye sadece switchleri zaten 25 dolar fln bende 2 tane var siyah beyaz aldım hiç bir sıkıntısı yok çok güzel klavye alabilirsiniz sizde (Böcek Olayı Gerçek) ama sadece bende çıktıho
hocam herkes farklı diyor valla bende ortada kaldım başka bişi bakıcam
Alma hocam sahibindende satanlar var onlar orjinal onları alın ama biraz daha pahalı.ho
Hocam dalga geçiyolar alın geçinho
Hocam şimdi iyice ortada kaldımYok hocam ya dalga geçiyoruz bu fiyata çok iyi klavye sadece switchleri zaten 25 dolar fln bende 2 tane var siyah beyaz aldım hiç bir sıkıntısı yok çok güzel klavye alabilirsiniz sizde
Herkes başka bişey diyor bende anlamadımHocam dalga geçiyolar alın geçin
Yapıştırın geçin hocam bir tane ortada kalıncak bir şey yok bu fiyata zaten TR de bu klavyenin yanına yaklaşabilecek başka klavyede yokHocam şimdi iyice ortada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes başka bişey diyor bende anlamadım
Hocam uğraşıolar sizleHerkes başka bişey diyor bende anlamadım