freygasm
80+ Gold
İnşallah öyledir.Hocam elimde var orjinal olduğunu biliyorum kasasına falan da baktım
İnşallah öyledir.Hocam elimde var orjinal olduğunu biliyorum kasasına falan da baktım
Herkes farklı bişey diyor ne yapacağımı bilemedim.Hocam elimde var orjinal olduğunu biliyorum kasasına falan da baktım
Ki çakmaysa bu kadar uğraşmazlar yazılımı dışında fiziksel hiçbir sıkıntısı yok klavyenin avrupadaki üretilenlerde de benzer yazılım sıkıntısı var birkaç kişi sorun yaşadı hepsi zaten çözdü switchler vs baya kaliteli zaten 1000tl ye dandik mekanik switchleri olan klavyeler var gamebooster vs.İnşallah öyledir.
3 gündür falan kullanıyorum emin ol çok iyi ürün hocam bende beyazı varHerkes farklı bişey diyor ne yapacağımı bilemedim.
Bende onu düşünüyorumYorumları oku kafana yatarsa ve uyguna geliyorsa alırsın
Hocam Bu tarz ürünler hep Asya'da üretilir bu yüzden ucuz mesela iPhone Taiwan'da üretiliyor vs.Temu daki AULA F75 diğer lerine göre çok ucuz çakma mı değilmi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim .
Çakma olacağını sanmıyorum.Bu paraya tr de rampage-gamepower fln alırsın onlarda bluetooth falan yok bu modelde var.en kötü ihtimalle bile her türlü avantajlısın.Bende onu düşünüyorum
Tamamdır hocamÇakma olacağını sanmıyorum.Bu paraya tr de rampage-gamepower fln alırsın onlarda bluetooth falan yok bu modelde var.en kötü ihtimalle bile her türlü avantajlısın.
Hocam herkes farklı bişey söylüyor bende bilmiyorumçakma almayın 500 TL'ye kalvyemi alınır kardeşim !
yetkili satici cakma urun satamaz ki cakma olsa bile bu fiyata muadilini falan bulamazsiniz son seviye kalite bu klavyenin ederi en az 3 binHerkes farklı bişey diyor ne yapacağımı bilemedim.
hocam dalga geçiyorlar sizle orjinal ürün işte, okuyun 1000 tane konu var.Tamamdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam herkes farklı bişey söylüyor bende bilmiyorum
O zaman yazıklar olsun aylaya çakma klavye satmaya başlamış.yetkili satici cakma urun satamaz ki cakma olsa bile bu fiyata muadilini falan bulamazsiniz son seviye kalite bu klavyenin ederi en az 3 bin
Herkes bu klavyeyi konuşuyor ama bazıları çakma bazıları gerçek diyorhocam dalga geçiyorlar sizle orjinal ürün işte, okuyun 1000 tane konu var.