Teykage
80+ Silver
Dahası
Çin'le işbirliği hocam siz bilmezsiniz 1892 yılında da aynısını yaptılar millete klavye aldırdılar çakma çıktı.hocam amerika ne alaka
Çin'le işbirliği hocam siz bilmezsiniz 1892 yılında da aynısını yaptılar millete klavye aldırdılar çakma çıktı.hocam amerika ne alaka
hocam siz almayın mı diyorsunuz yaniÇin'le işbirliği hocam siz bilmezsiniz.
Almayın hocam alıp ne yapacaksınız bu devirde klavye kullanan mı kaldı.hocam siz almayın mı diyorsunuz yani
Kanka al artık millet bi yerini yırttı. Biraz saf olduğunu düşünmeye başladım.hocam siz almayın mı diyorsunuz yani
büyük ihtimalle bir kişinin yan hesabı diye düşünmeye başladım. Troll amaçlı olabilir.Kanka al artık millet bi yerini yırttı. Biraz saf olduğunu düşünmeye başladım.
Alıcam hocam zaten sadece insanların dediklerine de bakıyorumKanka al artık millet bi yerini yırttı. Biraz saf olduğunu düşünmeye başladım.
Her vereceğin kararda insanların dediklerine bakma hocam. Aklında bulunsun. Al geç.Alıcam hocam zaten sadece insanların dediklerine de bakıyorum
ay em sori menBenim attığım SS niye etrafta dolaşıyor.
Hocam kendimi aticam şimdi aşağı klavyeyle beraber ürün orjinal daha önce de 300 TL ye aldılar z11 i falanHerkes bu klavyeyi konuşuyor ama bazıları çakma bazıları gerçek diyor
Hocam bı ilan var 2500 e satan onunki orjinal de diğerlerinden emin olamadım ondan alın benceAlma hocam sahibindende satanlar var onlar orjinal onları alın ama biraz daha pahalı.
1300 e istanbulda satan var onu alın benceHocam kendimi aticam şimdi aşağı klavyeyle beraber ürün orjinal daha önce de 300 TL ye aldılar z11 i falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bı ilan var 2500 e satan onunki orjinal de diğerlerinden emin olamadım ondan alın bence
我的键盘变成中文了。发生了什么事?!!Sakın güvenmeyin. Klavyeyi kullanıyorum son 10dk Çince yazmaya başladım. 它将接管我们所有人。
Bize kalsın hepsi.Gerçek değil kanka sakın almayın hepsi sahte.