Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
Pazarlık sünnettir 500 TL okey midir? Oki doki.Çok pahalı ben orjinalini 4k ya bırakırım @umutatwss dolandırıcıdır ondan almayınız!!
Pazarlık sünnettir 500 TL okey midir? Oki doki.Çok pahalı ben orjinalini 4k ya bırakırım @umutatwss dolandırıcıdır ondan almayınız!!
Hocam sizin kafa iyice çorba oldu alın bir tane pişman olmassınızBi iyi bi kötü gönderiyorlar herhalde klavyeyi
Bize gelişi zaten 2k Ne YAPTINIZ HOCAM! Bizimi batırcanızPazarlık sünnettir 500 TL okey midir? Oki doki.
yok hocam teknoloji şans işidir. İlk partisi north facing led içeriyordu ve kutu içeriğinden 5 switch çıkıyordu. Şimdiyse 2. parti üretimlere geçtiler büyük ihtimalle bu parti çin pazarı için üretilen kutusunda ingilizce yerine çince yazılar olan bir model. Böyle dediğime bakmayın bu 2. partide south facing led var yani ledler güney tarafta konumlandırılmış. İlk partide olan tek eksik nokta ledlerin kuzey tarafta konumlandırılmasaydı. Bu saatten sonra almayını dövüyorlar burda.Bi iyi bi kötü gönderiyorlar herhalde klavyeyi
bana gelişi 3k sana bozuk ürün yollamışlarHocam sizin kafa iyice çorba oldu alın bir tane pişman olmassınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bize gelişi zaten 2k Ne YAPTINIZ HOCAM! Bizimi batırcanız![]()
Evet hocam doğru dediniz kafam iyice böcelendi alıyım ozaman umarım pişman olmamHocam sizin kafa iyice çorba oldu alın bir tane pişman olmassınız
Olmassınız hocam hayırlı olsun şimdidenEvet hocam doğru dediniz kafam iyice böcelendi alıyım ozaman umarım pişman olmam
HAYDAAAA hemen uluslararası mahkemeye veriyorum temuyu dolandırıcılıktanyok hocam teknoloji şans işidir. İlk partisi north facing led içeriyordu ve kutu içeriğinden 5 switch çıkıyordu. Şimdiyse 2. parti üretimlere geçtiler büyük ihtimalle bu parti çin pazarı için üretilen kutusunda ingilizce yerine çince yazılar olan bir model. Böyle dediğime bakmayın bu 2. partide south facing led var yani ledler güney tarafta konumlandırılmış. İlk partide olan tek eksik nokta ledlerin kuzey tarafta konumlandırılmasaydı. Bu saatten sonra almayını dövüyorlar burda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana gelişi 3k sana bozuk ürün yollamışlar![]()
şuan aula dan yazıyorum müthiş bir şey.steelseries apex 7 den geçtim. şuan apex 7 dandik geliyor o seviyede yani.Temu daki AULA F75 diğer lerine göre çok ucuz çakma mı değilmi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim .
Sağolun hocamOlmassınız hocam hayırlı olsun şimdiden
Benim attığım SS niye etrafta dolaşıyor
hocam amerika ne alakaGerçek diyen yalan söylüyordur hocam hep bunlar Amerika'nın oyunları paranız boşa gitsin diye uğraşıyorlar.
(cani ceksin diye caktirmayin)Benim attığım SS niye etrafta dolaşıyor.