Sanırım iyi okumadınız. Ya da acaba benim açıklamam mi eksik? tabii ki 45 bin tl ye 4080 li sistem beklemiyorum. Diyorum ki yeni işlemci ve grafik kartlari satisa sunulup uygun fiyatlı olana kadar atx kasa, 1200 watt gold psu ,atx anakart (x870 gibi), ram ve ssd gibi bileşenleri ileriye dönük...
Genel itibariyle yeni versiyonları da cikacak olmasindan dolayi daha çok zamlanan bilesenler işlemci ile grafik karti sanırım doğru mudur? İki seçenek sunuyorum kendime. Ya 4060 li 20-23 bin tl ucuz bir kasa , ya da ileriye dönük iyi bir kasa,psu anakart kombinasyonu. Atx kasa ,1200 watt...
Hayırlı olsun hocam. Açana bu sistem ile hangi cozunurlukteki monitör uygun olur? Zira ben de çocuklarım için bir pc arayisindayim. 20 bin tl lik bir pc is görecek belki belki ama çok kötü bir yönüm var bu konuda. Daha iyisi olsun derken 50-60 bin tl yi buluyor. Ama bu sefer frenlenek...
Eski bir hp dizüstü bilgisayarda yaşadım bu sorunu. Kesinlikle surucu ile ilgili değil. Zira kablosuz ag kartı hiç görünmüyor. Oysaki windows 7 , 10 vs tamimadigi bir kablosuz ağ yongasi yok gibi birsey. Muhtemelen ag kartı bozuk.
Kasa Asus A21 plus, anakart asus prime b650m,k, işlemci ryzen 5 7500f, ram patriot viper venom 2x16 6000mhz cl30, m2 ssd kingston nv3 1tb, grafik kartı asus dual 4070 ti super toplam fiyat 57.000 tl. Fiyat yüksek mi arkadaşlar?