Bir süredir masaüstü bilgisayar araştırıyorum, en son PC HOCASI-GG10 20 bin lirayken almayı düşünmüştüm fakat kasa/psu içime sinmediğinden almadım. Şimdi benzer fiyata daha iyi olduğunu düşündüğüm bileşenlerle Vatan bir sistem satıyor 21 bin liraya. Bileşenler gayet hoşuma gitti kasa da sevdiğim bir kasa bunu bu akşam almayı düşünüyorum. Sistem hakkında siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Ayrıca Kasım indirimlerine çok az bir süre kalmışken beklemeye değer mi yoksa bunu alıp geçmeli miyim bilmiyorum. Bu fiyata DDR5'li güncel bir sistem gelmez sanırım.
INTEL I5 12400F-PRIME H610M-R-RTX4060 WHITE-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-PRIME H610M-R-RTX4060 WHITE-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ayrıca Kasım indirimlerine çok az bir süre kalmışken beklemeye değer mi yoksa bunu alıp geçmeli miyim bilmiyorum. Bu fiyata DDR5'li güncel bir sistem gelmez sanırım.