Arama sonuçları: *

1. jombo

8 Aylık 4080Super fazla ses çıkarıyor, ısınıyor.

hocam size yemin ederim arkamı dönüp baktım nasıl bir sestir o jet mi kaldırıyorsun direkt servise gönder bu nedir.
  2. jombo

Her oyunda yüksek FPS alıyorum fakat oyunum hiç akıcı değil.

bende 7800xt kullanıyorum harika kartır.
  3. jombo

gecenin 5.30'u hocam rahatsız falan etmiyorsunuz sıkıntı yok :D 6700'den 6800 önermem fakat 6900XT geçebilirsiniz en azından güncellemeye değer olur ama hani sorunun ekran kartı ile ilgisi olmayadabilir.
  4. jombo

6700xt kullanıp hiç sorun yaşayan da yok hocam teknoloji şans işi. 1743732975 3000 serisi ekran kartları da mining çıkma %90'ı iki ucu değnek :D
  5. jombo

farklı bir ekran kartı ile deneme şansınız olursa deneyin ekran kartı problemli gibime geldi.
  6. jombo

o monitörün iyi olduğunu biliyorum problem olmaması gerekiyor bu sorun sistemi aldığınız günden beri mi yoksa yakın zamanlarda mı başladı ?
  7. jombo

acaba monitör 59HZ de kilitlenmiş olabilir mi görüntü ayarlarından yenileme hızını bir kontrol et.
  8. jombo

7600x3d ile intel arc B580 sistemi

boşuna demiyorum phantom spirit 240mm leri tokatlıyor diye :D
  9. jombo

14900K İÇİN ANAKART ÖNERİSİ

rica ederim iyi günlerde sorunsuz , virüssüz , mavi ekransız kullanmanızı dilerim :D
  10. jombo

işlemci baya fark ediyor 2. elde 7800x3d 12k iken sıfırı 16k arkadaşın dediğine göre.
  11. jombo

evet ben de öneriyordum fakat forumda bir kaç kişinin sorun yaşadığını ve @HacıSOFU'nun demesi üzerine önermeyi bıraktım :D teşekkür ederim sizin de elinize sağlık benden başka kaliteli sistem toplayan insan görmek mutlu ediyor :D
  12. jombo

kasa olarak https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ponos-ultra-ms4-menteseli-temperli-cam-yan-panel-4x12cm-adreslenebilir-fanli-argb-led-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html şu daha iyi olacaktır ana kart için o kadar yatırım yapıyorsak bari en iyisini alalım...
  13. jombo

aslında fantezi değil çok çekirdekli işlemciler için faz sayısı yüksek ana kartlar lazım olabiliyor fakat gaming için fantezi evet.
  14. jombo

Sistem toplamama yardımcı olur musunuz?

öncelikle sistemi oyun üzerine kuracaksanız 9800x3d daha iyi performans sağlıyor 9070XT öneririm ama mümkünse gigabyte olmasın soğutma problemi çeken insanlar gördüm ana kart olarak https://www.epey.com/anakart/msi-x670e-gaming-plus-wifi.html#e=WyJBTUQgWDY3MEUiXQ== şu çok daha iyi olacaktır ssd...
  15. jombo

61.000TL'ye bu sistem alınır mı ?

güzel sistem fakat PSU'nun kalitesini biliyor musunuz ? ona göre değişiklik yapılabilir.
  16. jombo

CS2 deki ufak bir sorun için destek dayanışması

tamamdır bende raporladım açıklama olarak ta '' oyunda dini, milli ve ırki değerlere küfür '' olarak belirtim.
  17. jombo

https://www.epey.com/anakart/asus-prime-x670-p.html şu anakart ile işlemciyi 7800x3d tutmak daha mantıklı bütçeyi aşıyorsa b850 bile tercih edilebir b850 , x670,x870 bu modeller şu an olan ve ileri de çıkacak ekran kartları için problem oluşturmaz.
  18. jombo

30 K bütçem ve anakart + işlemci...

öncelikle mevcut ana kart , işlemci , ram , ekran kartını yazın ona göre öneri yapayım.
  19. jombo

CS2 deki ufak bir sorun için destek dayanışması

bende şikayet edecem de tam olarak nasıl şikayet etmeliyim ?
  20. jombo

Çözüldü✓ 4 tane fandan 1 i dönmüyor

tam oturmamış olabilir elektrik gelmiyor gibi tam.
Top Bottom