Neler Yeni

CS2 deki ufak bir sorun için destek dayanışması

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Aykut
Bu profildeki çocuk 13-15 yaş arası cs2 de oyun içinde sürekli Din, dil ve ırk olarak küfürler saydırıyor (Allah,Türklük,Atatürk vb.. olarak küfürler) belki biz ufak bir dayanışma yapar bu profili şikayet edersek hesap kısıtlama alabilir. Bazı arkadaşlar alt tarafı bu durumu bir oyun olarak görüyordur hak veririm ama benim için önemli olan şey Anne ve babasının öğretmediği edepten dolayı her istediğini yapabilecek zannetmesi.

KlausM

80+ Silver
Ben buna inandım çünkü elemanın nickinde hayır yok :ROFLMAO:

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,053
İsim
efe araci
Bu profildeki çocuk 13-15 yaş arası cs2 de oyun içinde sürekli Din, dil ve ırk olarak küfürler saydırıyor (Allah,Türklük,Atatürk vb.. olarak küfürler) belki biz ufak bir dayanışma yapar bu profili şikayet edersek hesap kısıtlama alabilir. Bazı arkadaşlar alt tarafı bu durumu bir oyun olarak görüyordur hak veririm ama benim için önemli olan şey Anne ve babasının öğretmediği edepten dolayı her istediğini yapabilecek zannetmesi.
bende şikayet edecem de tam olarak nasıl şikayet etmeliyim ?

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Aykut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende şikayet edecem de tam olarak nasıl şikayet etmeliyim ?
Uygunsuz ve rahatsız edici içerikten raporladım sizde öyle yapabilirsiniz yada uygunsuz isim bile olabilir zaten konuyu açıklama satırında yazında konu belli oluyor hocam

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,053
İsim
efe araci
Uygunsuz ve rahatsız edici içerikten raporladım sizde öyle yapabilirsiniz yada uygunsuz isim bile olabilir zaten konuyu açıklama satırında yazında konu belli oluyor hocam
tamamdır bende raporladım açıklama olarak ta '' oyunda dini, milli ve ırki değerlere küfür '' olarak belirtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,186
Üyeler
171,886
Son üye
Marble639
Top Bottom