Sağolasın anlayışın için hocam.Şikayet ettim
Valla hocam sesini duysan evlat olsa bilgisayar vermessin eline.Ben buna inandım çünkü elemanın nickinde hayır yok![]()
bende şikayet edecem de tam olarak nasıl şikayet etmeliyim ?Bu profildeki çocuk 13-15 yaş arası cs2 de oyun içinde sürekli Din, dil ve ırk olarak küfürler saydırıyor (Allah,Türklük,Atatürk vb.. olarak küfürler) belki biz ufak bir dayanışma yapar bu profili şikayet edersek hesap kısıtlama alabilir. Bazı arkadaşlar alt tarafı bu durumu bir oyun olarak görüyordur hak veririm ama benim için önemli olan şey Anne ve babasının öğretmediği edepten dolayı her istediğini yapabilecek zannetmesi.![]()
Uygunsuz ve rahatsız edici içerikten raporladım sizde öyle yapabilirsiniz yada uygunsuz isim bile olabilir zaten konuyu açıklama satırında yazında konu belli oluyor hocambende şikayet edecem de tam olarak nasıl şikayet etmeliyim ?
tamamdır bende raporladım açıklama olarak ta '' oyunda dini, milli ve ırki değerlere küfür '' olarak belirtim.Uygunsuz ve rahatsız edici içerikten raporladım sizde öyle yapabilirsiniz yada uygunsuz isim bile olabilir zaten konuyu açıklama satırında yazında konu belli oluyor hocam