Arama sonuçları: *

1. Daaker

AMD ekran kartı ve işlemci için SAM smart access memory açmak

kaç yıllık kart sence uğraşırlar mı?
  2. Daaker

Öneri Ekran kartı önerir misiniz? ?

7700 pure bakiyordum ben hocam 7800 pure tabii ki daha iyi ama arada guzel bir fiyat farki da var
  3. Daaker

Yardım Cs2 alinan bicak iki takımdada kullanılırmi

iki tarafta da kullanabilirsin hayır, skinler kullandıkça eskir söylentisi eski bir yalandan ibaret günümüzde hala dolanması komik geldi açıkçası istersen 200 bin maça gir 1 milyon kişiyi o skinle öldür hiçbir değişim olmaz
  4. Daaker

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMLULUK

tek tek alarak herzaman yaklaşık ayni fiyata daha kaliteli parçalar ile toplayabiliyorsun neden hazır sistem alıp kalitesiz parçalara para veresin ki
  5. Daaker

Öneri Cs2 bıçak alınır mı??

valla ben işsizim dersen faceit ten de alabilirsin ama çok zaman ister
  6. Daaker

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMLULUK

anakart b620 chipset ve 2 ram slot mevcut ramler rezil kasa falan hak getire tek iyi olan parça ekran kartı neye göre daha iyi?
  7. Daaker

Öneri Ekran kartı önerir misiniz? ?

stok bitmis hocam bende pure bakıyordum nitro+ mi almak daha mantikli rx 7800xt pulse mu onu bilemedim
  8. Daaker

Yardım 10K-20K ARASI EKRAN KARTI TAVSİYESİ

arkadaslar konuyu one cikarmis olucam biraz kusura bakmayin rx 7700 nitro+ alinir mi ? rx 7800 benim icin biraz abarti kaciyor ve açıkçası pulse modeline para vermek istemiyorum ayriyeten de 600w psum oldugu icin cokta ugrasmak istemiyorum rx 7700 xt alsam sonra ikinci elde takasla falan...
  9. Daaker

Minecraft Legends (XBOX) Bedava Kod

oyle olmasi lazim hocam benimde xbox sahibi arkadaşım var o oynar diye hesabima cekeyim dedim kullanılmış
  10. Daaker

Minecraft Legends (XBOX) Bedava Kod

ikiside kullanilmis valla keske alan yazsaydi
  11. Daaker

🔥İndirim Under Armour Ua Charged Pursuit 3 Bl koşu ayakkabısıErkek 44 numara 851₺

ırkçılıkla ne alakası var? filistin falan nezaman bizim yanımızda oldu tarihte göstersene? ayrıca savaş bu elbette çocuklarda ister istemez vefat edicek güdümlü bomba "aa burda çocuk var patlamayayim ben" mi diyecek?
  12. Daaker

Psp 1000 aldım bı kaç sorum var

vita daha iyi olur hocam psp oyunlarina desteği ve ikinci joystick i sağolsun baya guzel çalışıyor
  13. Daaker

bende 2000 ve 3000 var hocam oyuzden 1000 hakkinda cok bilgim yok doğrudur
  14. Daaker

normal usb muhtemelen daha sağlıklı olur
  15. Daaker

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RX 7900 XT PURE 29399 HB 9 TAKSİT

israil boykot zamanında da olur olmadık yaziyorlardi hocam onlara sesiniz cikmadi ise bunada laf etmeyin amacim saldirgan davranmak değil ama herzaman adeletli olmaktan yanayım
  16. Daaker

Amerika VS Almanya; Hangisine Gitmeliyim?

almanyaya gitme planın varsa seve seve almanca bilmen gerekiyor zira üniversite icin bile gitsen en assa b1 isterler
  17. Daaker

usbden aslında oluyor ama ayarlardan acmak lazim adaptor ile etseniz daha iyi lakin usb girişinin eski android girişi degil de farkli bir giriş olduğunu bilmekte fayda var fiyatina gelecek olursak batarya orjinalse cokta fena değil
  18. Daaker

Ailem Benim üzerime banka kartı açabilirmi?

o konuda bilgim yok internette baktim pek ulaşamadım ama siz yinede yarın bir sorun olmadı iş bankası da kötü değil devletin bankası ne de olsa
  19. Daaker

Ailem Benim üzerime banka kartı açabilirmi?

banka şubesine ebeveynin ile gidip hesap açabilirsin is bankasında ilk imza diye geciyor diğer bankalardaki adlarini bilmiyorum sadece int alışverişi icin kullanicaksan işini görür
  20. Daaker

Öneri Fiyatlar hiç normal değil sanki.

eski seri olduğu için insanlar yanaşmıyor ikinci el ile sorunu olmayanlarda alıyor
Top Bottom