Neler Yeni

🔥İndirim Under Armour Ua Charged Pursuit 3 Bl koşu ayakkabısıErkek 44 numara 851₺

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Berkecan Ergin
Kimsenin bir şey yediği yok zaten boykot listesi nadir kullandığım şeyler.
Mesela espressolab kavhesi berbat
Ülker yediğin şeyin içeriğine bakman yeter.
Ben genel konuştum ülker grubunda üst ürünler genelde damak tadıma daha uygun godiva ve mcvities onlarıda çok yemem.
Espressolabta baristaya göre değişiyor sanki kahvesi bazı yerlerde kötü gerçekten. ben genelde nevada ya starbucks gidiyorum daha damak tadıma uygun. Sadece chp boykot listesini kast etmedim bugün filistin için boykot derken ticari olarak israil ile yapılanlar ortada yani adamlar para kazanıyorken ben 100 liralık kahve zevkimi niye bırakayım yada adamla kavga edeyim saçma geliyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
Türk olduğu için Türk markalarını boykot eden Türk olduğu için yabancı sermayeye para kazandıran güzel çelişki kanka sizi böyle uyuturlar ırkçılığınızda boğulun
Sen daha niye boykot ettiğimizi bilmediğinden dolayı takıl kafana göre. İlerde düşünme kabiliyetin olursa anlarsın.

Ha sen ve diğerleri istediğinizi diyebilirsiniz yanıt vermeye uğraşamam

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
Umarım gelecekte çocuğun İsrail'in attığı bir bomba yüzünden ellerinde can verirken de aynı şeyler dökülür ağzından Allah senin belanı versin
Gelip bana savunuculuk yapacağına kurduğun cümleyi oku ilk önce. Gelecekteki çocuğun bilmem ne senin ne farkın kaldı İsrail'den bir çocuğun ölmesini istiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Feridun Oztuna
Arkadaslar konu ozelinde tartismalar yapalim lutfen. Baslik ile alakasiz siyasi bir tartisma ortami olmus burada. Gerek yok bayram gunu birbirinizi kirmaniza, degmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çağrı Yıldız
Türk olduğu için Türk markalarını boykot eden Türk olduğu için yabancı sermayeye para kazandıran güzel çelişki kanka sizi böyle uyuturlar ırkçılığınızda boğulun
Aynen kenkss Türk firması kenkss aynenn dinle sömürüldüğünüz yetmedi şimdide en vatansever biziz havalarına girip kendinizi mi dzdürüyorsunuz :D

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Göktuğ Demircan
ırkçılıkla ne alakası var? filistin falan nezaman bizim yanımızda oldu tarihte göstersene? ayrıca savaş bu elbette çocuklarda ister istemez vefat edicek güdümlü bomba "aa burda çocuk var patlamayayim ben" mi diyecek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Vergi Memuru
Irkçılığınızda boğulun = Bu topraklarda ümmetin kerhanesi olmuş bir ork imparatorluğu istiyorum

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
44 numarası için geçerli sadece. Diğerleri stokta yok ya da yüksek fiyat.

Alıntıyı görüntülehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQLJV5X
reis bitmiş gibi sanki tezgaha gelmeyelim
1743590665802.png

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Necip
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXFQBGG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

bu modeli aldım geçen 1300 lere gayet iyi, kadın olarakta maşka model var yine fiyatı uygun sayılır çok kaliteli ayakkabı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXVH3WF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

Kadın içinde bu model öneririm dışarıda çok daha pahalı.
Bende sizin o aldığınız modelden aldım 1250 tl ye gelmişti güzel ayakkabı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Berkecan Ergin
Bende sizin o aldığınız modelden aldım 1250 tl ye gelmişti güzel ayakkabı
Numaraya göre fiyatlar değişiyor. bence de çok güzel ayakkabı bu fiyata yok yani benzer bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,659
Üyeler
171,420
Son üye
tgrrr
Top Bottom