A_TURAN_A
80+ Bronze
75 LİRALIK KUPONLA 336 LİRAYA GELİYOR HAFIZALI TABAN ÇOK RAHAT BİR MODEL 2 RENGİNİ DE ALDIM ÇOK MEMENUNUM , İHTİYACI OLAN BİR BAKSIN DERİM
Tr uretimi özensiz. Bu markanın belli modelleri dışında alınmazBir kere new balance aldim ayni boyle indirimdeydi 2. Giyisimde yapiskan yerleri acildi uretim yeri Turkiye yaziyordu geri yolladim iade almadilar... saticisi resmi amazon,comdu
foto varsa ben de çekicem duruma göreçektim bitane yarın unutmazsam soylerım rahat mı kaliteli mi diye fiyatı güzel
premium gibi görüntüsü var malzeme kalitesi nasıl? plastik kokmuyor dimi leş gibi alacağım da ?75 LİRALIK KUPONLA 336 LİRAYA GELİYOR HAFIZALI TABAN ÇOK RAHAT BİR MODEL 2 RENGİNİ DE ALDIM ÇOK MEMENUNUM , İHTİYACI OLAN BİR BAKSIN DERİM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
75 LİRALIK KUPONLA 336 LİRAYA GELİYOR HAFIZALI TABAN ÇOK RAHAT BİR MODEL 2 RENGİNİ DE ALDIM ÇOK MEMENUNUM , İHTİYACI OLAN BİR BAKSIN DERİM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben 2 farklı rengini aldım şimdi de babama alacağım bence çok güzel ayakakbı hafızalı tabınıda çıkartılabiliyor, kuponu da hesabıma tanımladıalr başka hesabınız varsa onlarda vardır bence benim 3,4 hesaba tanımlamışlar . Birde papel ile aldım yüzde 10 da extra iade geldi 313 liraya aldım ben
bu harbi çok iyimiş sence alınır mı? hocam kardeşime ve kendime alicam da 75 kuponu nerden aldınız
malzeme kalitesi de çok iyi bence , adidas nike gibi amrka ayakakbılarım da var onlardan daha rahat bencepremium gibi görüntüsü var malzeme kalitesi nasıl? plastik kokmuyor dimi leş gibi alacağım da ?
Bunlarda 900küsüre düşmüyor sanırım 1400 satın alırken de44.5 , 44 numara bu da var