Arama sonuçları: *

1. E

Çiçek hakkında bilgi

Eyvallah hocam
  2. E

Çiçek hakkında bilgi

Merhaba öncelikle bir gül aldım kız arkadaşıma bugün bukuşamadık yarın kısmetse gül elimde kaldı petşişenin içine su koydum kapağına delik açıp içine koydum çantamın iöinde duruyo hafif açtım çantayıda hava alsın diye yarına kadar kurumu?
  3. E

Burnumda bir sorun var yardım

Bencede çünkü 2-3 gündür burnum böyle artık dayanamıylrum bi basıylrum ysnıyor artık söylemdk lazım zaten ilk şiştiğinde sordulsr dedim kapı vurdu şimdi derim galiba kırık fln
  4. E

Birde lise olduğu için arı bela olur 1744311327 Arkadaş açtı aniden vurdum desem gayet etkili olur bence
  5. E

Kapıya vurdum desem nasıl olur? 1744311274 Lanet olsun valla bune
  6. E

Ya hocam olay büyüyecek falsn filan ondan demekte istemiyoeum ama sağlam bi bahane bulmam lazım 1744311167 Kavga durumu sıkıntılı biraz ondan
  7. E

Ailemin durumdan haberi yok alie baskısındsn dolayı fazla bir şey diyemiyorum
  8. E

Öncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
  9. E

Burnuma yumruk yedim acil

Beyler bi sorun var darbeyi yediğim yerde hanı bacağınız karıncalanır bi sinir kaynaklı hissizlik olurya öyle bir şey var neden?
  10. E

İyi olur valla 1744188012 Aha bu eleman 🤣🤣
  11. E

Olay çıkarmak istemedim haliyle aklıma gelmedi değil ama olan bana oldu
  12. E

🤣🤣🤣 arkadaş kafamdan aşağıya su döktü bende ona yaptım sövdü sonra bende buna dalayım derken yere düştü sonra kovaladı tutuncada koydu bitane sonra işte kavga falan filan saçma bişi 1744141818 Allah razı olsun 1744141821 Allah razı olsun 1744141890 Sağol hocam
  13. E

🤣🤣 hocam haklısında ebeveyn baskısı ve korkusu işte abartılcak bişi yok şuan ama normal
  14. E

Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena...
  15. E

Yardım Gtx 1060 rog strix ekran kartı bilgili kişiden öneri

Hocam sistem satılırsa itopyadan bakarım ama satılacağını düşünmüulrum ben 1060 bakayım 2.el beni idare etsin napim 1743347289 Hocam sistem satılırsa itopyadan bakarım ama satılacağını düşünmüulrum ben 1060 bakayım He 1743347330 2.el alacağım heralde siz ne diyorsunuz darboğaz konusunda
  16. E

Hocam kim güvenecek 2.ele adam mining yapılmadı der yapar overclock falan yapmıştır 2.el güven olmaz ama 2.ele bakarım bi 14k ya sistem önerin varmı 1743347068 Hocam cpu upgrade yapmam imkansız o anakarta zaten adam gibi cpu yok 1743347123 Ayrıca zaten darboğaz olucak ama oyun oynatmıyacak...
  17. E

Hocam 2750 diyorsunda tüm 1060 lar neredeyse 4-5k 1050ti larda öyle
  18. E

Hocam haklısında 6gb vramli bi 1060 neredeyse 3050 civarı
  19. E

Yardım Hepsiburada ödeme bekleniyor

Bankanı ara
  20. E

8000-9000 civarı 1743346720 Hocam sistemim 1k ya eder ya etmez