E evrn_ozts 80+ Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 1 Mayıs 2025 #1 Merhaba öncelikle bir gül aldım kız arkadaşıma bugün bukuşamadık yarın kısmetse gül elimde kaldı petşişenin içine su koydum kapağına delik açıp içine koydum çantamın iöinde duruyo hafif açtım çantayıda hava alsın diye yarına kadar kurumu?
Merhaba öncelikle bir gül aldım kız arkadaşıma bugün bukuşamadık yarın kısmetse gül elimde kaldı petşişenin içine su koydum kapağına delik açıp içine koydum çantamın iöinde duruyo hafif açtım çantayıda hava alsın diye yarına kadar kurumu?
Mustafa Zahid 80+ Silver Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 2,437 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,872 1 Mayıs 2025 #2 Kanka kurusa veya başı eğilse bile kıza o şekilde götür. Durumu açıklayıp biraz gülümse, samimiyseniz eğlenir geçersiniz.
Kanka kurusa veya başı eğilse bile kıza o şekilde götür. Durumu açıklayıp biraz gülümse, samimiyseniz eğlenir geçersiniz.
We_need_meet 80+ Bronze Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 868 Reaksiyon skoru 540 1 Mayıs 2025 #3 Hocam fazla sıcakda durmasın yoksa daha hızlı kurur. Kız arkadaşınıza vermeye yakın çantanıza koyarsınız daha sağlam durur.
Hocam fazla sıcakda durmasın yoksa daha hızlı kurur. Kız arkadaşınıza vermeye yakın çantanıza koyarsınız daha sağlam durur.
E evrn_ozts 80+ Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Eyvallah hocam