Arama sonuçları: *

1. Gravewormszr

Işyeri ve yeni sorunlar...

İş yerlerinde olur böyle şeyler, takma kafana. Yalnızlık her zaman kötü bir şey değildir.
  2. Gravewormszr

İntel arc A750 Dusuk FPS sorunu

Evet evet. İkinci el temizinden güzel Ryzen işlemci bulabilirsen Facebook'ta falan yapıştır. 5500 işini görür umarım.
  3. Gravewormszr

İntel arc A750 Dusuk FPS sorunu

Firma yeni ekran kartı işine girdi ve yazılımsal sorunları olması doğal. Fakat ne kadar B580 incelemesi izlediysem çoğu kişi "A750'nin yaptığını yapmıyor" diyordu. Demek ki senin ekran kartında ya yazılımsal ya da başka bir problem var.
  4. Gravewormszr

Bugün sipariş vereceğim onerınız varmı

Şu sistemden daha kötü bir sistemi daha pahalıya topluyor. Ne saçma bir olay ya. Kafayı yersin. Hocam bilgisayar toplamayı bilmiyorsan parçaları tek tek al, git bir bilgisayarcıya 400-500 ver de adam birleştirsin sana. Geriye kalan parayla da ekipman falan alırsın.
  5. Gravewormszr

Askerlik Tecil Ettirme Hakkında

Askerlik şubesine gidip öğrenmen en sağlıklısı olacaktır. Merak etme almazlar seni. :D Bu tarz bilgiler çok önemlidir ve yanlış anlaşılma olabilir buralarda.
  6. Gravewormszr

GÖZLÜK LENS fiyat farkı

Lensle uğraşılmaz kardeşim. Gözlük al geç. Öyle bana yakışmıyor bilmem ne falan deme, sana uygun güzel bir çerçeve bulman gerekiyor.
  7. Gravewormszr

Okul içi bölüm değiştirme ile alakalı

Bunu kendi üniversitenin öğrenci işlerine falan sorman lazım. Buradan herhangi bir yanlış bilgide geleceğinin içine edebilirsin.
  8. Gravewormszr

Yardım Ölü Pixel Nasıl Geçer?

Rahatsız etmiyorsa salla gitsin. Ama cahilliğime vur, bir yerlerde şöyle bir şey okumuştum "ölü piksel çıkıyorsa ve tamir edilmezse devamı gelir demektir" falan diye. O olay hakkında bilgi sahibiysen sıkıntı olmaz.
  9. Gravewormszr

O zaman ölü pikseldir kardeşim o. Geçmiş olsun, garantisi varsa gönder, yoksa ve fazla rahatsız etmiyorsa takıl. Yapacak bir şey yok gibi çünkü.
  10. Gravewormszr

Alt kısımda Lunch JScreenFix'e tıkla, çıkan ekranda o karıncalı görüntüyü o sıkışmış pikselin oraya götür ve 10 dakika bekle. Mantık şu; saniyede birden fazla renk değiştirerek orayı onarmayı planlıyorlar. İşe yarayan insanlar olmuş redditte falan. 10-15 dakika orada bırak, çay kahve iç falan.
  11. Gravewormszr

Ölü piksel simsiyahtır, sıkışmış piksel de yine bir renk vardır. Bu sıkışmış piksel mesela Aşağıdaki de ölü piksel; 1745188779 Eğer sıkışmış piksel ise https://www.jscreenfix.com Bu siteyi bir dene bakalım. Olmazsa ölü piksel demektir ve geçmiş olsun.
  12. Gravewormszr

Eğer piksel ölü kategorisinde ise düzelmez. Stuck ( sıkışmış ) piksel ise düzelebilir.
  13. Gravewormszr

27M2N5500 monitör 2 defa ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Başka forumlarda da sorsaydık keşke. Kim kullanıyormuş Philips burada Allah aşkına? Al bir MSI, Samsung, Asus falan kafan rahat olsun.
  14. Gravewormszr

Diş ağrısına ne gider acill

Diş çekilmesi her zaman için en son çaredir. O çürük dişlerde büyük ihtimalle iltihap vardır, o iltihap gitmeden de bir işlem yapılamaz.
  15. Gravewormszr

Sürekli kötü düşünme

Bayılana kadar ayakta kalacaksın, yatağa girince hemen uyuyacaksın. Ya da en kötü bir doktora danışacaksın.
  16. Gravewormszr

Neden böyle oluyor? (Sağlık)

"Erkek çocukta sperm yapımı 12–15 yaşları arasında başlar. “Ejakulasyon”, diğer bir ifade ile meni fışkırtma 13,5 yaş civarında genellikle mastürbasyon sırasında meydana gelir. Daha sonra uykuda devam eder. Ergenlikte erkeklerde prostat, salgı kanalları gibi iç cinsel organlarda 7 misline varan...
  17. Gravewormszr

27M2N5500 monitör 2 defa ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Philips'in monitörü neden alınır ki? İade et hocam, adam akıllı Samsung falan al bari.
  18. Gravewormszr

Sistem Montajı ve Custom Sıvı Soğutma

Aynen custom sıvı soğutmadan bahsetmeyi atlamışsın. Onun için hem sağlam bütçe hem de sağlam planlama gerekiyor. Büyük teknoloji kanallarının custom sıvı soğutma videoları var youtube'da, artık oranın dışında nereden nasıl yapabilirsin bilemiyorum.
  19. Gravewormszr

5g iptv almak istiyorum

Xiaomi Mi box alıp, oraya kurmak daha mantıklı. Hem ücretsiz, hem mis gibi izliyorsun. Gerek yok öyle iptv'ye para falan vermeye.
  20. Gravewormszr

Sistem Montajı ve Custom Sıvı Soğutma

Kardeşim okuma yazma bilmeyen adamlar Youtube'dan video izleyerek kasa topluyor. Üniversite öğrencisisin, kafan çalışıyor demek ki. Ki kabloların üzerinde de hangi kabloyu, anakartta nereye takacağın yazıyor, yazmıyorsa da anakartın kullanma kılavuzunda bulabilirsin, orada da yoksa anakart...
Top Bottom