Neler Yeni

27M2N5500 monitör 2 defa ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aybars Aşçı
Dostlar İtopya üzerinden forumda çok övülen Philips Envia 27M2N5500 modelini aldım ilki geldiğinde 20+ ölü piksel bulunuyordu bu yüzden değişim istedim. 2 hafta sonra değişim yapıp yenisini gönderdiler ama bu seferde en az 14 tane gözüme ölü piksel takıldı şu anda mağazalarda var gözüküyor ancak tekrar değişimle uğraşsam mı yoksa iade mi etsem bilemedim ne yapmamı önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer iade edersem şu modeller gözüme çarptı

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ3J...33&creativeASIN=B0CZ3JJFW6&linkCode=asn&psc=1 hocam sizinde görüşlerinizi bekliyorum @Fantastiktürk

Son düzenleme:
Dostlar İtopya üzerinden forumda çok övülen Philips Envia 27M2N5500 modelini aldım ilki geldiğinde 20+ ölü piksel bulunuyordu bu yüzden değişim istedim. 2 hafta sonra değişim yapıp yenisini gönderdiler ama bu seferde en az 14 tane gözüme ölü piksel takıldı şu anda mağazalarda var gözüküyor ancak tekrar değişimle uğraşsam mı yoksa iade mi etsem bilemedim ne yapmamı önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer iade edersem şu modeller gözüme çarptı

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ3J...33&creativeASIN=B0CZ3JJFW6&linkCode=asn&psc=1 hocam sizinde görüşlerinizi bekliyorum @Fantastiktürk
İade edip g6 g65b al

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Sezer
Philips'in monitörü neden alınır ki? İade et hocam, adam akıllı Samsung falan al bari.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aybars Aşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İbrahim Kağan Cemeleli
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Samsung iyidir. Geçen kuzen Asus rog 27" monitör aldı tam ortasında ölü pixel garantiye gönderdi işlem yapılmadan geri geldi iade etti. Samsung kullandım panel olarakta kaliteli . Tavsiye ederim.

Top Bottom