Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Sürekli kötü düşünme

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pascal
Arkadaşlar selam. Beynim her boş kaldığımda beni yiyip bitiriyor.Hep kötü düşünüyorum.OKB deniyor galiba. En basitinden iki gündür beni uyutmayan saçmalıktan bahsedeyim.Üniversiteye gidiyorum ve lab derslerimiz var belirli bir hafta gelmeyen kalıyor.Benim de sadece 1 hafta devamsizligim var ama acaba imza atmayı unuttuğum haftalar var mıdır bu yüzden kalır mıyım korkusu sardı. Böyle saçma şeyler yüzünden dertsiz hayatım dertleniyor. Sizde de varmı böyle şeyler.

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ölücüadam42
Aga abartı olacak ama kader bu sanırım boşta kalmamak dışında çözümü yok bende

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Lumi
Eczaneden selectra al

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Sezer
Arkadaşlar selam. Beynim her boş kaldığımda beni yiyip bitiriyor.Hep kötü düşünüyorum.OKB deniyor galiba. En basitinden iki gündür beni uyutmayan saçmalıktan bahsedeyim.Üniversiteye gidiyorum ve lab derslerimiz var belirli bir hafta gelmeyen kalıyor.Benim de sadece 1 hafta devamsizligim var ama acaba imza atmayı unuttuğum haftalar var mıdır bu yüzden kalır mıyım korkusu sardı. Böyle saçma şeyler yüzünden dertsiz hayatım dertleniyor. Sizde de varmı böyle şeyler.

Bayılana kadar ayakta kalacaksın, yatağa girince hemen uyuyacaksın. Ya da en kötü bir doktora danışacaksın.

Stayy

80+ Bronze
kötü düşünme değil bu dostum bende bu devamsızlık sorunlarını kafaya takıyorum asıl sorun üniversiteye devamsızlık denen lanet şeyi koyanlardadır kocaman adam kadın olmuşsun devamsızlık denen şeyden derste kalıyorsun hayır hasta cart curt ameliyatlık olsan da kabul etmiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pascal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü düşünme değil bu dostum bende bu devamsızlık sorunlarını kafaya takıyorum asıl sorun üniversiteye devamsızlık denen lanet şeyi koyanlardadır kocaman adam kadın olmuşsun devamsızlık denen şeyden derste kalıyorsun hayır hasta cart curt ameliyatlık olsan da kabul etmiyorlar
Abi sorun şu devamsızlıgim yok ama acaba imza atmayı unutmuşmuyumdur diye birden kafaya taktım. Bu sadece bir örnekti. Hep böyleyim en boş şeyleri kendime dert ederim.Ama haklısın devamsızlık olayi çok saçma çoğu hastane raporunu kabul etmiyorlar

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
İsmi ismi.
öyle olunca bunu dinle daha da acı çekk

Top Bottom