Arama sonuçları: *

1. miabeyefendi

Ryzen 5 3600 ve Rtx 4060'lı sistemde bazı oyunlarda düşük fps sorunu

Bence ilk olarak sıfır bir şekilde windows kur, driverleri manuel kur, bios updatelerini gerçekleştir, kafam basar dersen manuel yok ben anlamam o işlerden dersen ryzen master üzerinden Auto-OC yap. Windowsunu optimize et, grafik, sanal ram, gizlilik vs (ShutUp10) kullanabilirsin.
  2. miabeyefendi

Keyim orjinalmi nasıl anlarım

Aldığın anahtar aslında kurumsal bir anahtar. Türkiye'de bazı firmalar bu anahtarları bireysel kullanıcılar için satıyor. Bu tür anahtarlar genellikle kurumsal firmalara ucuza gelir ve paket halinde satın alınır. Örneğin, bir bireysel kullanıcı tek bir anahtar alırken, kurumlar 300, 500 veya...
  3. miabeyefendi

Keyim orjinalmi nasıl anlarım

Bu tarz ürün anahtarlarının hepsi orjinal sadece sandığınız gibi çalışmıyor.
  4. miabeyefendi

Ryzen 5 3600 ve Rtx 4060'lı sistemde bazı oyunlarda düşük fps sorunu

Söyledikleri gibi İşlemci ekran kartına yetişemiyor kısaca darboğaz var. Her test ve her sistem bir değil, senin internetten benzer bir ürünle kıyaslayabilmen için Tüm parçaların denk olması gerekiyor. Diyelim adam 3600Mhz ram kullanıyor, senin sisteminde 3200Mhz var otomatik olarak adam senden...
  5. miabeyefendi

Beyaz setup kurmanın dezavantajları neler ?

Kişisel bir tercih, performans açısından siyah olmuş yahut beyaz olmuş, mor olmuş, turuncu olmuş bir önem arz etmiyor. İçindeki ürün önemli... Ama 300-500 para veremem, fazlası olmaz gibi kısıtlı bütçe ile alışveriş yapılacaksa tabi ki Mantık açısından mantıklı değil.
  6. miabeyefendi

Beyaz setup kurmanın dezavantajları neler ?

Sadece para? :cautious:
  7. miabeyefendi

Sistemim nekadar eder

Bazı modellerin direkt net bilgisi, veyahut şuan piyasada direkt modeli olmadığı için ucuz ürünlere göre hesaplayalım; 1- Asus Dual White 3060 - 10.388₺ 2- AMD Ryzen 5 5600 - 3428₺ 3- Asus Prime B550M-A/CSM B550 - 3550₺ 4- Kingston NV2 SNV2S/500G - 1300₺ 5- Asus Prime AP201 - 3000₺ 6- Asus...
  8. miabeyefendi

Valorant +360 FPS güçlü bir işlemci önerisi?

Monitörün hertz değeri kadar FPS görebilirsin, ekran kartın değil Monitörün lazım :D
  9. miabeyefendi

BIOS tuşunu bulanmıyorum.

Tamamdır :D
  10. miabeyefendi

Kamera için S23 Ultra yerine S24 ultra alınır mı?

Yüksek megapiksel değerleri, küçük sensörlerde yanıltıcı olacaktır (yani bir nevi pazarlama hilesi). Peki neden? Işık toplama kapasitesi düşük pikseller, düşük ışıkta grenli ve detaylı olmayan görüntülere neden olur. Gerçek fotoğraf kalitesi, büyük sensör ve gelişmiş görüntü işleme...
  11. miabeyefendi

Dns değiştirdim internet gitti

Microsoft üzerinden değiştirdiğiniz DNS ayarları ISS tarafından sağlanan internetin kesilmesine sebep olmaz. Altyapı arızanız vardır.
  12. miabeyefendi

BIOS tuşunu bulanmıyorum.

Erişim sağladınız mı? Yoksa sorun devam ediyor mu? Farklı tuş kombinasyonları denenebilir, windows kurtarma USB'si oluşturup denenilebilir, bios pili diyeceğim ama bir çözüm olur mu bilemiyorum?!?
  13. miabeyefendi

4070s 5600x li sistemim nasıl?

Corsair RM850e - 5800₺'ye bulabilirsiniz. Corsair RM1000e - 6200₺'ye temin edebilirsiniz. Raijintek hakkında bazı testler buldum fakat 1200W modelini test etmişler Lambda testleri güzel görünüyor, güç verimliliğinede baktığım %3-4 arası bir kayıp var, soğutmasını sadece biraz yetersiz gördüm...
  14. miabeyefendi

Tam olarak kötü demiyorum "iyi değil" dedim, daha orta sınıf kalıyor sebebi şu şimdi hangi marka model 4070S alındığı önemli değil sonuçta PCB yine Nvidia tarafından çıkıyor, böyle bir durumda da Hot Spot, Junk Temp gibi sıcaklık değerlerini göz önüne alıyorum ki hava akışı ve pad kalitesinin bi...
  15. miabeyefendi

1 Haftalık RTX 4060 Sistemimde Drop Sorunu

Windows yanılmıyorsam 7GB falan tutuyor, driverler için yer kalmayabilir. Deneyebilirsin, zaten ilk iso için rufusdan windows'u ayarlıyorsun...
  16. miabeyefendi

Yardım Arctic Liquid Freezer 420 A-RGB II vs Liquid Freezer 420 III

Merhaba! Üzerine çok düşünmeye gerek yok, jantlarından, motorunun içine kadar ışıklandırılmış şahin. Karanlığa gömülü ferrarinin anca arkasından bakar ;) Arctic III alın.
  17. miabeyefendi

7900X ve 4070S'li sistem sizce nasıl?

Fiyat konusun göz önüne almayıp parçaya göre yorum yapacağım tercihinizi buna göre yaparsınız... Yukarıda ki yorumlar doğru, sadece oyun olduğu için 7900X gereksiz kalıyor ve V-Cache türevinde bir işlemci bu kadar fiyat verilecekse daha makul 7900X3D - 7800X3D gibi ürünlere bakmak gerekiyor...
  18. miabeyefendi

Ben genel olarak bazı hususlardan bahsedeceğim, bunun üzerine kendi kararını kendin verirsin. Düşüncelerim şu şekilde: 2K tabanlı bir sistem hayali kurduğun için 5600X işlemciyi şimdilik idare etsin sonra yükseltirim gözü ile bakıyorsan bir problem olmayacaktır fakat daha ileride 5800X gibi bir...
  19. miabeyefendi

1080P mi 2K mı?
  20. miabeyefendi

Selam! Bazı hususları göz önüne almak gerekli, öncelikle böyle bir sisteme ihtiyaç duyma sebebin nedir? Gerekli mi? Eğer ki bunların gerekli ve bu şekilde olması gerektiğine inanıyorsan ve işini bu ayarda bir sistemin göreceğini düşünüyorsan ona göre yorumlarda bulunacağım.
Top Bottom