Hocam pahalı diyorsunuz fakat ayrı ayrı akakçeden almak istesem 72.187 TL tutuyor.Ciddi duzeyde pahalj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emirivriv | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Ti Super 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem ne için kullanılacak? Pek alacağım bir kombo değilİncehesapta böyle bir sistem dizdim. Ayrıca soğutma da alacağım. Sizce fiyatına göre nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Aslında 7800X3D ve 4070 Super’li bir sistem dizecektim fakat o cpu’dan artık bulamıyorum. Ondan dolayı böyle bir sistem düşündüm.Sistem ne için kullanılacak? Pek alacağım bir kombo değil
Render’la fln işim yok sadece oyun oynayacağım. Hikayeli oyun da oynarım, competitive fps oyunlar da oynarım.Selam!
Bazı hususları göz önüne almak gerekli, öncelikle böyle bir sisteme ihtiyaç duyma sebebin nedir? Gerekli mi? Eğer ki bunların gerekli ve bu şekilde olması gerektiğine inanıyorsan ve işini bu ayarda bir sistemin göreceğini düşünüyorsan ona göre yorumlarda bulunacağım.
Oyun içinSistem ne için kullanılacak? Pek alacağım bir kombo değil
Sadece oyunda kombo belli 7800x3d+4070s yaparsınız. İnventustaki arezu isimli sisteme bakabilirsiniz, şuan mobildeyim maalesef link atamıyorumAslında 7800X3D ve 4070 Super’li bir sistem dizecektim fakat o cpu’dan artık bulamıyorum. Ondan dolayı böyle bir sistem düşündüm.
Render’la fln işim yok sadece oyun oynayacağım. Hikayeli oyun da oynarım, competitive fps oyunlar da oynarım.
Oyun için
1080P mi 2K mı?Aslında 7800X3D ve 4070 Super’li bir sistem dizecektim fakat o cpu’dan artık bulamıyorum. Ondan dolayı böyle bir sistem düşündüm.
Render’la fln işim yok sadece oyun oynayacağım. Hikayeli oyun da oynarım, competitive fps oyunlar da oynarım.
Oyun için
oyun ıcınse 7800x3d al2K için
Ayrıca soğutma da alacağım.