Arama sonuçları: *

1. Ashoun

Paw 3311 Sensör iyi mi?

sensör gömmedik burda mouse gömdük kardeşim :D
  2. Ashoun

❌İndirim Bitti! Core Ultra 7-265KF 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 SİSTEM 53.899TL

evet fiyat güzel ve 6 taksit falan var beklemek hata şuanlık.
  3. Ashoun

Bağımlılığımı nasıl yenerim

uzak durmaya çalış arkadaşın dediği gibi görseller falan varsa sil öyle mecralara girmeni sağlayan uygulamadan kurtul erişimin zorlaşırsa yarı yolda vazgeçme ihtimalin artar instagramda falan çok kaydırma kendini daha az maruz bırak böyle şeylere ve sana bundan kurtulmanı hatırlatacak bir şey...
  4. Ashoun

Monitörlerim için north bayou aldım. Kaç milimlik vida kullanmam gerekiyor?

uydurursun illa bir şey ben uzunları aralık plastiğiyle kullanıyorum h100de panele gelmeyeceğine emin olduğun vidaları kullanabilirsin
  5. Ashoun

Bilgisayar açıldığı gibi kapanıyor

5600x i takıp çalıştırdığında da aynı şeyi yapıyor mu hocam
  6. Ashoun

🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 549TL🔥

Sert davranman lazım takarken onu anlayana kadar elin gidiyo zaten rahat kal kwpdlwlfkdkv
  7. Ashoun

6900xt Arıza tespiti ve tamir için istanbul içi yer önerisi

Öneri lazım beyler🫡
  8. Ashoun

🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 549TL🔥

El kanırtan cinsten ama fena soğutucu bu fiyatlara fena iyi vallaha
  9. Ashoun

6900xt Arıza tespiti ve tamir için istanbul içi yer önerisi

Durduk yere arızalanan sıcaklıkları iyi olan 6900xtm için istanbul içi kendim götürebileceğim servis önerisi istiyorum çok da tuzlu olmazsa sevinirim profix önerilmiş çoğu yerde ve şikayetvar üzerinde göremediğimden wp üzerinden mesaj attım fiyatları biraz yüksek geldiğinden bu konuyu açtım
  10. Ashoun

Am5 sistem durduk yere boot loop sorunu

1050ti ı taktım çalıştı 6900xt mort olmuş
  11. Ashoun

Gaming z bide...
  12. Ashoun

Dostlar ekran kartını başka pcde de çalıştıramadığım için ekran kartından ağır şüpheleniyorum birazdan 1050ti ile deneyeceğim ekran kartımı çıkarıp yine olmazsa işlemci anakart değişikliğine gideceğim açılırsa ekran kartı ömrünü bitirmiş olarak sayacağım teşekkür ederim yine de hepinize 🫡
  13. Ashoun

Denedim hocam statiği vardır diye tüm parçaları söküp tek tek beklettim yine yok şimdi 1050ti takacağım kasaya görüntü alırsam ekran kartı için msila uğraşcam görüntü alamazsam tüm parçaları garantiye göndereceğim 1744986778 Teşekkürler ilgilendiğiniz için kaderime boyun eğiyorum artık.
  14. Ashoun

Uzay sistemde başka bir m2 takılıydı hocam
  15. Ashoun

Kusura bakmayın hocam geç baktım psu ve ekran kartını am4 anakarta uzay yapıyodum da ekran kartı yine aynı tepkiyi veriyor fanları açıp duruyor sadece. Yine de dediğinizi deneyip geliyorum hemen 1744982694 Yaptım ve sonuç yine aynı umarım psu mal olmuştur.
  16. Ashoun

Valla öyle şimdi arkadaşlara akın edip İstanbul turu yapacağım cebimde işlemci elimde ekran kartıyla.
  17. Ashoun

Bu olay rami max mhz yapınca çıkan sorunlardan diye biliyorum am5in başında böyle sorunlar vardı Bayadır 6000mhz kullanıyorum bugün sorun yapası tutmamıştır
  18. Ashoun

Elemanın biri direkt ekran kartını değiştirmiş ama o driver yükledikten sonra mı ne olmuş garip Bi dava
  19. Ashoun

Pinlerde yamukluk yok hocam eski ekran kartımı taktım o da görüntü vermeyip kendi sinyallerinden vga zımbırtısını geçiyor sorun ekran kartında değil gibi
  20. Ashoun

Am5 bir sisteme erişimim yok şuanlık hocam ekran kartını test edebileceğim biri de yok 1744979383 Değildi galiba update e gerek duymamıştım
Top Bottom