Asus vq249a1 ve Samsung Odyssey 3 monitörleri için north bayou çift kollu standını aldım ikinci elden. Vidasını eleman kullandığı için vermedi. Ben de şimdi alacağım montaj için kaç milimlik vidalar gerekiyor bana?
hocam oncelikle gecmis olsun yanlis bilmiyorsam yeni serilerde ozel vida kullaniliyor.Asus vq249a1 ve Samsung Odyssey 3 monitörleri için north bayou çift kollu standını aldım ikinci elden. Vidasını eleman kullandığı için vermedi. Ben de şimdi alacağım montaj için kaç milimlik vidalar gerekiyor bana?
model fark etmiyor 1 2 sene knce cikan nb ler ile suanda olanlar ayni degil bu arada ayiptir sormasi ne kadara aldiniz arkadastan sifiri ile cok fark var mi?F160aldım hocam bilmiyorum valla inşallah öyle değildir
uydurursun illa bir şey ben uzunları aralık plastiğiyle kullanıyorum h100de panele gelmeyeceğine emin olduğun vidaları kullanabilirsinAsus vq249a1 ve Samsung Odyssey 3 monitörleri için north bayou çift kollu standını aldım ikinci elden. Vidasını eleman kullandığı için vermedi. Ben de şimdi alacağım montaj için kaç milimlik vidalar gerekiyor bana?
1500e hocam var baya fark neredeyse yarı fiyatınamodel fark etmiyor 1 2 sene knce cikan nb ler ile suanda olanlar ayni degil bu arada ayiptir sormasi ne kadara aldiniz arkadastan sifiri ile cok fark var mi?
Araştırdım biraz galiba m4 10mm vidalar oluyormuşuydurursun illa bir şey ben uzunları aralık plastiğiyle kullanıyorum h100de panele gelmeyeceğine emin olduğun vidaları kullanabilirsin
umarim olur fakat pazarama uzerinde 2250 tl civarinda bulunuyor.1500e hocam var baya fark neredeyse yarı fiyatına
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araştırdım biraz galiba m4 10mm vidalar oluyormuş