Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Samsung Odyssey G65B monitörde ölü pixel iade alırlar mı ?

müşteri hizmetlerini aradım hepsiburadanın kadın direk iade olur servise gitmez çünkü ayıplı ürün gelmiş dedi.
  2. rucukutu

Samsung Odyssey G65B monitörde ölü pixel iade alırlar mı ?

yeni monitör aldım 2 adet ölü pixel çıktı tam seviniyordum hayran kalmıştım dedim bir test yapalım siyahta belli olmuyor ama testte diğer renklerde bariz belli 2 adet. satıcı qpn teknoloji hepsiburada dan aldım. İade alırlar mı ?
  3. rucukutu

10k civarına 2k monitör tavsiyesi?

samsung daha cazip geldi ve aldım peşin fiyatına taksit de yaptım geldi monitör gayet iyi bence bir va panele göre çok çok iyi
  4. rucukutu

Samsung 27" LS27BG652EUXUF kullanıcı yorumu var mı?

hocam bende aynı monitörü aldım ama kumandasından nasıl ses açıp kapatıyor ses tuşuna basınca mute yapıyor ve ses seviyesini gösteriyor 28 de kaldı arttırıp azaltamıyorum
  5. rucukutu

valla arkadaşlar samsung aldım gayet iyi resmen çağ atladım ama bunun ses açmasını kumandasından beceremedim ya
  6. rucukutu

samsung gpn teknoloji satışı hepsiburada da 6 taksit yapıyor 10700 e. peşin piyatına alıyom bunu ya 1741705744 bu samsung g6 yı alıcam ama benim ekran kartı nvidia gsync var bunda freesync diyor bir sıkıntı yaşamayız heralde çok anlamam bu işlerden
  7. rucukutu

kafalar iyice karıştı 1741705115 ekran kartım nvidia 4070 gsync desteği yok galiba bunun tam göremedim
  8. rucukutu

Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0,5ms 2k HDR400 IPS var aklımda ama sizce başka muadil var mı birde asusun rog serisi var 12 k civarında
  9. rucukutu

güncel 25k ya kadar sistem önerisi var mıdır ?

senin sisteme sadece fsp hypr pro ekledim 550 w lık 24k ya geliyor fakat bu ssd biraz dandik gibi agi marka sorun çıkartmaz inşallah
  10. rucukutu

ben galiba 13400 f e bakmışım tamam doğru diyorsun 7500 alınır.
  11. rucukutu

hocam 7500f mi 12400f mi sizce sanki 12400 daha iyi gibi geldi amd yerine intel alınmaz mı ? ben hep 12400 f lere baktım daha iyi diye ama
  12. rucukutu

Merhaba 25 k civarı hazır sistem tavsiyeniz var mı ? Teşekkür ederim şimdiden
  13. rucukutu

16 GB RAM'ı 32GB yapmak mantıklı mı ?

ben 2 k da çift monitörde bazı oyunlarda sınırdaydım aynısınıdan uyguna buldum aldım 32 yaptım kafam rahat zaten sistemi artık güncellemeyi düşünmüyorum gittiği yere kadar yaş kemale eriyor. bu saatten sonra oyunla fazla işim olmaz 1-2 oyun dışında .
  14. rucukutu

MANOR LORDS ERKEN ERİŞİM İLK BAKIŞ

bugün çıkması gerekiyordu bende bekliyorum ama steam halen dolar şeklinde bi ara tl ye geçecekler tekrar diye haber çıkmıştı.
  15. rucukutu

Yarın 3.kez direksiyon sınavına gireceğim sınavda neler yapmamı önerirsiniz?

geri geri 25 değil istersen 2 kilometre sürersin yapman gereken aynaları boşverip elini yolcu koltuğuna atıcan arka cama kafanı çevircen bir elin direksiyonda yoksa gidemezsin. Tabi bu şekilde izin veriyorlar mı bilmiyorum. Ayrıca direksiyon sınavında istedikleri şeyler özellikle park vs...
  16. rucukutu

TRAY İŞLEMCİ ALINIR MI?

alınır.
  17. rucukutu

Hangi 4070 ti Daha iyi

uyguna bulursam palit gamerock alırdım şu anda rog kullanıyorum ama o zaman şimdiki aklım olsa gamerock alırdım çok net.
  18. rucukutu

''this program can not be run under vmware '' sorunu

hocam bu sorunu çözebildin mi bende rise onlineye girmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyor.
  19. rucukutu

Sizce fiyatı iyi mi ?

bir 16 daha ekledim zatyen 38 küsüre geliyor. en azından 7800xt var . güzel sistem oldu sonrasında da bir sıvı soğutma eklenir.
  20. rucukutu

Sizce fiyatı iyi mi ?

7800xt li sistem güzelmiş teşekkür ederim
Top Bottom