yeni monitör aldım 2 adet ölü pixel çıktı tam seviniyordum hayran kalmıştım dedim bir test yapalım siyahta belli olmuyor ama testte diğer renklerde bariz belli 2 adet. satıcı qpn teknoloji hepsiburada dan aldım. İade alırlar mı ?
hocam bende aynı monitörü aldım ama kumandasından nasıl ses açıp kapatıyor ses tuşuna basınca mute yapıyor ve ses seviyesini gösteriyor 28 de kaldı arttırıp azaltamıyorum
samsung gpn teknoloji satışı hepsiburada da 6 taksit yapıyor 10700 e. peşin piyatına alıyom bunu ya
1741705744
bu samsung g6 yı alıcam ama benim ekran kartı nvidia gsync var bunda freesync diyor bir sıkıntı yaşamayız heralde çok anlamam bu işlerden
ben 2 k da çift monitörde bazı oyunlarda sınırdaydım aynısınıdan uyguna buldum aldım 32 yaptım kafam rahat zaten sistemi artık güncellemeyi düşünmüyorum gittiği yere kadar yaş kemale eriyor. bu saatten sonra oyunla fazla işim olmaz 1-2 oyun dışında .
geri geri 25 değil istersen 2 kilometre sürersin yapman gereken aynaları boşverip elini yolcu koltuğuna atıcan arka cama kafanı çevircen bir elin direksiyonda yoksa gidemezsin. Tabi bu şekilde izin veriyorlar mı bilmiyorum. Ayrıca direksiyon sınavında istedikleri şeyler özellikle park vs...