G gezenbiri 80+ Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mustafa 26 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar yıllar sonra beni geçmişime gönderen bir oyunu oynamak istedim sanal bilgisayardanda oynamak istedim, Ancak ''this program can not be run under vmware '' bu sorunu alıp durdum hiçbir şekilde ilerleyemedim yardımcı olabilecek varmı acaba?
Arkadaşlar yıllar sonra beni geçmişime gönderen bir oyunu oynamak istedim sanal bilgisayardanda oynamak istedim, Ancak ''this program can not be run under vmware '' bu sorunu alıp durdum hiçbir şekilde ilerleyemedim yardımcı olabilecek varmı acaba?
Rilroalpt 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 1,458 Dahası Reaksiyon skoru 730 Konum Tekirdağ İsim Eren Emirhan Tuner Instagram eren.emirhan_tuner Steam rilro59 Twitter rilroalpt Discord Ril/Eren#2440 26 Ağustos 2023 #2 Sanal bilgisayar şirketinin adı vmware yani kısaca vmware (sanal bilgisayar) kullanarak oyunu oynayamazsınız diyor
Sanal bilgisayar şirketinin adı vmware yani kısaca vmware (sanal bilgisayar) kullanarak oyunu oynayamazsınız diyor
rucukutu 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,695 Dahası Reaksiyon skoru 804 İsim Emir 1 Şubat 2024 #3 hocam bu sorunu çözebildin mi bende rise onlineye girmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyor.