Neler Yeni

Yarın 3.kez direksiyon sınavına gireceğim sınavda neler yapmamı önerirsiniz?

Sınavı geçmem için taktik verir misiniz?
Hocam kendine güvenirsen yaparsın bende hiç bir şey bilmiyordum kurs hocaları çok ilgilenmemişti benimle 5 6 defa eğitime gittim hatta son günde kullanacağım arabayı değiştirmişler boyum uzun diye ona rağmen sınavı geçtim.Aynı şekilde motor ehliyetindede daha önce hiç motor sürmemiştim toplam 3 saatlik bir çalışmayla onuda geçtim ama hepsindede kendime güvenim tamdı kendine güvenirsen yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
sakin olmanı öneririm.direksiyon başında heyecana yer yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
hocam parklarda debriyajı kullan gaz vererek park etmeye çalışma geri gelme manevrası yaparkende direksiyonu düzle sabit tut ve yine debriyaj kullanarak geri gel başarılar
2 kez bunu denemiş başaramamış.3 . ye aynı şeyleri söylemenin manası yok.stressten kaybediyo bence.heyacanını yatıştırırsa kazanması içten bile değil.kazaların %99 u heyecandan stressten kaynaklı diğer %1 s.l.k lıktan.umuyorum o yüzde 1 den değildir.o yüzden heyecanlanmamsını tavsiye ettim.öbir türlü işi zor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Tanıdığın varsa öğretsin. Girme bence sınava. Boşuna tekrar kalırsın. Belli ki hazır degilsin

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
geri geri 25 değil istersen 2 kilometre sürersin yapman gereken aynaları boşverip elini yolcu koltuğuna atıcan arka cama kafanı çevircen bir elin direksiyonda yoksa gidemezsin. Tabi bu şekilde izin veriyorlar mı bilmiyorum. Ayrıca direksiyon sınavında istedikleri şeyler özellikle park vs konuları yanlış. o hocalar bile araç sürmeyi bilmiyor. Kolay gelsin.

Top Bottom