Arama sonuçları: *

1. floscy

Macbook air 8 GB ram ofis işleri için yeterli mi?

ofis isleri ve video izlemek icin gayet yeterli
  2. floscy

Ps5 2. El nasıl hızlı satarım

hocam siz iletisim halindesiniz. satin alacak kisi baska sehirdeyse uğraşamaz onlarla yani o yuzden hizli satmak istiyosaniz fiyatı baya düşürmek zorundasiniz
  3. floscy

Yardım Airpods pro 2 alıcam yarını beklemelimiyim

alinir sikinti yok sadece rastgele saticilardan alma cunku airpodsun cok fazla sahtesi var 1731232367 ama istiyosan yine de 1 gun daha bekle genel piyasasi 9000-9400 zaten su anda yani 8700de indirimli hali
  4. floscy

Yardım Airpods pro 2 alıcam yarını beklemelimiyim

daha ucuza dusmez bence
  5. floscy

Okul müdürü Belge için para istiyor

birinin goruntusunu gizlice cekmenin yasak oldugunu umarim biliyosundur ve arti olarak resmiyette yap diyosun bunu meb'e sikayet et yeterli
  6. floscy

❌İndirim Bitti! Tuğba Kuruyemiş - TUGBA50 Alt Limitsiz

kod tukendi yaziyor
  7. floscy

Cs envanteri dizeceğim steam yerine nereden alabilirim

oldurdugun adamlarin steam envanterini mi lootladin
  8. floscy

Exvega Andromeda vs Zio Fabric

zio fabric kullaniyorum fena degil guzel koltuk
  9. floscy

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

hocam apple watch macbook iphone falan var o yuzden ekosistemde kalmak istiyorum 1730463689 3. nesil 2025 eylulde cikicak sanirim 2. nesili alip gecicem sanirim ve arkadasin dedigi gibi ekonomik boyutu da var isin
  10. floscy

guncel urun oldugunu biliyorum hocam sadece 3. nesil ne zaman ona gore beklenir mi yoksa aliyim mi diye soruyorum
  11. floscy

kusura bkamayin airpods pro 2.nesilden bahsediyorum acele ile yazdigim icin dikkat etmemisim 3. nesil beklenmeli mi yoksa amazonda su anda 9k aliyim mi?
  12. floscy

AirPods almak niyetindeyim Amazon 6 ay taksit 0 vade ile satim yapiyormus ama 2. nesil hala alınır mı? Emin degilim yardimci olur musunuz?
  13. floscy

Airpods Pro 2 fiyatı iyi mi?

garanti satin aldigin tarihten 1-2 gun once ve urunu aktiflestirdiginde baslar eger oyle bir durum varsa urun onceden acilip iade edilmistir bir sikinti olmaz hala faturadaki tarih gecerli
  14. floscy

Airpods Pro 2 fiyatı iyi mi?

o butun saticilara gore yorumlari listeliyor su anda satici trendyol sahte olma imkani yok yani
  15. floscy

Arctic Liquid Freezer II 280mm 2.389 tl alınır mı? (OUTLET)

teknik destegi rezalet satin alima kadar ilgilenirler sonrasinda iade garanti isleri sikintili baya müdürü de ergen liseliden hallice
  16. floscy

Web sitesi nasıl açılır

domain dedigimiz şey youtube.com facebook.com gibi alan adi oluyor hosting ise web siten icin hazirladigin dosyalari orada barindirip 7/24 calismasini ve insanlarin web siteye ulasmasini saglayan kisim
  17. floscy

Yardım Oyunda işlemci %50 %60 kullanma sorunu nasıl çözülür

ekran kartını besleyebiliyor işte sorun ne tam olarak
  18. floscy

Laptoba su döküldü yardım

ters cevir oyle dursun 2-3 gun guc tusuna basma sakin ve dua etmeye basla ya da icini temizliceksin baska sans yok
  19. floscy

Yeni monitörde ölü piksel

degisimle ugrasma indirimle falan almadiysan gonder iadeye yenisini al degisime gonderirsen ilk once incelenmeye gidicek sonra degisim veya para iadesi karari cikciak sonra urun anca gonderilicek falan 2 hafta surer en az
Top Bottom