kusura bkamayin airpods pro 2.nesilden bahsediyorum acele ile yazdigim icin dikkat etmemisimBaşlıkta "PRO" 2. nesil olarak belirtmişsiniz fakat konuda direkt 2.nesil olarak yazmışsınız. Şu sebepten söylüyorum, eğer niyetinde olduğunuz kulaklık "Pro 2.Nesil" ise evet alınır, hala daha kulak içi kulaklıklar da Apple'ın en iyi ve en çok özellik bulunduran modeli budur. Ki ben de bir Pro 2 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Eğer kastınız direkt 2.nesil ise o kulaklığın güncelliği biraz geride kaldı. Tabi ki çok fiyat avantajı varsa alınabilir de, kullanılabilir de fakat 3.nesile yönlenilmesi daha sağlıklı olur naçizane düşüncem.
9kya değerlendirilebilir bence.kusura bkamayin airpods pro 2.nesilden bahsediyorum acele ile yazdigim icin dikkat etmemisim
3. nesil beklenmeli mi yoksa amazonda su anda 9k aliyim mi?
Seneye yeni modeli gelicek galiba arkadaş o yüzden sormuş alınır mı diye. alınır bence.hocam hala alınır mı derken zaten şuan airpods pro 2.nesil hala en iyisi apple ın
devri geçmiş gibi bahsetmenize gerek yok yani devir onun devri hala 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. hele ki vade farksız taksit imkanı varsa vakit bile kaybetmeyin bence.
guncel urun oldugunu biliyorum hocam sadece 3. nesil ne zaman ona gore beklenir mi yoksa aliyim mi diye soruyorumhocam hala alınır mı derken zaten şuan airpods pro 2.nesil hala en iyisi apple ın
devri geçmiş gibi bahsetmenize gerek yok yani devir onun devri hala 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. hele ki vade farksız taksit imkanı varsa vakit bile kaybetmeyin bence.
en erken 2025 eylülde tanıtılır. o da kesin değilguncel urun oldugunu biliyorum hocam sadece 3. nesil ne zaman ona gore beklenir mi yoksa aliyim mi diye soruyorum
Her şeye katılıyorum fakat sadece Pro 2'de yok ANC. AirPods 4 ve bir iki Beats TWS modelinde var.Hocam airpods pro 2 apple marka çıkan en iyi kulaklık. Ben bu kulaklığı hemen hemen her yerde (spor salonu, araba sürerken, ofiste, dışarıda yürüyüş yaparken) kullanabiliyorsun ve aktif gürültü engelleme özelliği olan tek kulaklık şu an. Aktif gürültü engelleyici modunu açtığınızda dibinizde mermi patlasın duymuyorsunuz, size o sesleri engelleyecek frekansta ama fark etmeyeceğiniz bir dalga yayıyor kulaklık. Velhasıl kelam, kesinlikle değerlendirin airpods 2 proyu. Zaten 3 çıksa bile uçuk fiyatlara çıkacaktır ve emin olun o paraları vermek istemeyeceksiniz şahsi düşüncem.
AirPods 4 tekinden daha iyi hocam kauçuklu olduğu için.Her şeye katılıyorum fakat sadece Pro 2'de yok ANC. AirPods 4 ve bir iki Beats TWS modelinde var.
nasıl yokHer şeye katılıyorum fakat sadece Pro 2'de yok ANC. AirPods 4 ve bir iki Beats TWS modelinde var.