Arama sonuçları: *

1. GamzeNur

Ortalama dizüstü kullanım ömrü 5-6 yıl mıdır?

Her dizüstü cihaz zorlanmasına ve temiz bakılmasına, bakımlı olmasına göre bir ömre sahip olacaktır, evimde 12 yıllık dizüstü bilgisayar var ve saat gibi çalışıyor fakat 8 yaşındaki dizüstü bilgisayarı açarken dualarla açıyoruz. Gaming diye tabir edilen cihazların ömrünün düşük olması daha fazla...
  2. GamzeNur

Hangi Parçaları Dinliyorsunuz?

3. GamzeNur

Bu konuda 2 konu var

Realme 5 Pro derdim fakat istemediğinizi belirtmişsiniz, AMOLED panelden dolayı Mi A3 daha iyi olur (ben olsam GM 9 Pro alırdım fakat firmanın çıkardığı sorunlar ile ünü var). Klavye konusunda da yardımcı olmak isterdim fakat o kısımda bilgim hiç denecek kadar az.
  4. GamzeNur

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Bunun birisi hakaret ediyor öbürü digerine daha ağır hakaret ediyor olayına döndüğünün farkindasinizdir umarım, birisi size hakaret edince oburunun eyvallah demesini mi bekliyorsunuz bilmiyorum fakat kendisine hakaret edene daha Ağır hakaret etmesi bana anormal gelmiyor, en mantıklısı hiç...
  5. GamzeNur

81 uyarım var, ilk baştakiler hep yazım hatası fakat kalanı üyelere hakareten :)
  6. GamzeNur

Forumları Yazım olarak çok dikkatli olan ve hiç yazım hatası bulamayacağın bir yer, hata yapana da acımıyorlar. Bilgi bulabilmek adına ise çok rahat Bilgi bulabileceğin bir forum fakat dini/felsefi olarak hiç kibar değiller, o konuda herkes farklı düşünebilir ve bu normaldir fakat sadece ben...
  7. GamzeNur

Ceviri hatası var

Kullanıcı resimleri görünmüyor
  8. GamzeNur

Ceviri hatası var

Ondan ziyade foruma başka görsel formatlarında fotoğraf atılabilir hale gelse daha iyi olur, haber yayınlama kısmı da olmalı, katagoriler daha iyi bir şekilde sıralanabilir.
  9. GamzeNur

Ceviri hatası var

Ben mobilden yan yatırarak bakıyorum belki ondandır, o zaman bilemeyeceğim.
  10. GamzeNur

Çok karasızım Yardımınıza İhtiyacim var

İkinci el RX 570 bulabilirsiniz o fiyatlara.
  11. GamzeNur

Ceviri hatası var

Bende öyle değil, sizin tarayıcınızla alakalı olabilir mi?
  12. GamzeNur

BOSS BİLİŞİM

https://forum.shiftdelete.net/threads/nanokatalog-ve-istanbul-bilisim-iflas-etti-aman-dikkat.651983/ https://forum.donanimhaber.com/ayik-olun-batan-firmalar-istanbul-bilesim-nanokatalog-alisveris-yapmayin-magdur-olursunuz--141811447...
  13. GamzeNur

Elektrik gitti geldi pc yandı

Sözde sigortalar fazla akımı engellemek için varlar, elektrik şirketine dava açabiliyorsunuz diye biliyorum.
  14. GamzeNur

Bu yaptıklarınızın hiç hoş olmadığının farkındasinizdir umarım, sizler bu YT kanalını ve teknoloji sayfasını sevdiğiniz icin üye olmuşsunuz fakat desteklediğiniz kişilerin gelişmesini de eleştiriyorsunuz ve onları sevmiyorum demese de haz etmediğini açıkça söyleyen ben onları savunuyorum, hayret...
  15. GamzeNur

Ceviri hatası var

Bence o ne kadar rahatlatsa da çözüme kavuşmadan önceki yaşattıkları tam sıkıntı, bir seferinde tamamen tek basıma sıfırdan bir ROM derlemeye çalıştım ve ilk başta ***** saçma bir hata yapmışım ve telefon Brick olup duruyor, sorunum ise kullandığım Kernel 32 bit imiş ve ben cihazın 64 Bit...
  16. GamzeNur

PC ANİDEN KAPANMASI

Çözünürlük artınca bir anda isinmaz ama, sistemi de güçlü sayılabilir.
  17. GamzeNur

PC ANİDEN KAPANMASI

Sistemin biryerde yetmediği aşikar, oyunlarda ekran kartının ve işlemcinizin kullanımını da atabilir misiniz?
  18. GamzeNur

Ceviri hatası var

Nasıl yapacağını bilmediğin bir sorun çıkınca ısın bütün seyri değişiyor ama, böyle ise hiçbir kaygın vs yok, kafa rahat.
  19. GamzeNur

PC ANİDEN KAPANMASI

Bir yerde sistem yetmiyor o zaman, PSU olabilir (daha fazla yük binince güç kullanımı artıyor ve PSU yetmiyor sanırım) fakat PSU’nun güç detaylarını vermezseniz bilemeyiz.
  20. GamzeNur

Android Kablosuz Sarj Gereklimidir?

Bu eleştirel olacak ama neyse, kablosuz şarj dediğiniz bence telefonu alıp evde elinizde gezdireceksiniz ve o sırada şarj olacak cihaz, şarj kablosu ile taktığınızda da telefon sabit durmuyor mu? Ne anladım bu işten?
Top Bottom