Neler Yeni

Ceviri hatası var

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Zamanında website hazırlanmasında yardım etmiştim ve şimdi sitenin ayarlari ile uğraşmadan sadece gördüğünü yazmak çok daha kolay ve eğlenceli imiş, kolay gelsin.
Şahsen arka planda işleri düzeltmek ve kodlarla oynamak daha zevkli. :)

GamzeNur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gamze Nur
Şahsen arka planda işleri düzeltmek ve kodlarla oynamak daha zevkli. :)
Nasıl yapacağını bilmediğin bir sorun çıkınca ısın bütün seyri değişiyor ama, böyle ise hiçbir kaygın vs yok, kafa rahat.

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Nasıl yapacağını bilmediğin bir sorun çıkınca ısın bütün seyri değişiyor ama, böyle ise hiçbir kaygın vs yok, kafa rahat.
Asıl zevkli olanda bu zaten :D Elin ayağın birbirine dolaştıktan, akan terlerden sonra sorunu çözüp rahata kavuşmak gibisi yok :D

GamzeNur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gamze Nur
Asıl zevkli olanda bu zaten :D Elin ayağın birbirine dolaştıktan, akan terlerden sonra sorunu çözüp rahata kavuşmak gibisi yok :D
Bence o ne kadar rahatlatsa da çözüme kavuşmadan önceki yaşattıkları tam sıkıntı, bir seferinde tamamen tek basıma sıfırdan bir ROM derlemeye çalıştım ve ilk başta ***** saçma bir hata yapmışım ve telefon Brick olup duruyor, sorunum ise kullandığım Kernel 32 bit imiş ve ben cihazın 64 Bit oluşundan dolayı dikkat etmeden 64 bit Stock Android’den portlamistim (daha doğrusu portlamaya çalışmıştım, bazı donanımların kimliklerini bulamamış ve hiç tanitamsdigimdan dolayı çalışmamıştı bazı parçalar), 1 ay uğraştım bunu fark edebilmek icin ve sıfırdan başlayacaktım ki cihazın iki tane versiyonun olduğunu ve benimkinin 32 Bit olduğunu oğrendim XDA’dan.

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Bence o ne kadar rahatlatsa da çözüme kavuşmadan önceki yaşattıkları tam sıkıntı, bir seferinde tamamen tek basıma sıfırdan bir ROM derlemeye çalıştım ve ilk başta ***** saçma bir hata yapmışım ve telefon Brick olup duruyor, sorunum ise kullandığım Kernel 32 bit imiş ve ben cihazın 64 Bit oluşundan dolayı dikkat etmeden 64 bit Stock Android’den portlamistim (daha doğrusu portlamaya çalışmıştım, bazı donanımların kimliklerini bulamamış ve hiç tanitamsdigimdan dolayı çalışmamıştı bazı parçalar), 1 ay uğraştım bunu fark edebilmek icin ve sıfırdan başlayacaktım ki cihazın iki tane versiyonun olduğunu ve benimkinin 32 Bit olduğunu oğrendim XDA’dan.
Zaten çözdükten sonra rahatlıyorsun, çözmeden önce ecel teri döküyoruz :D

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Ek Açıklama 2020-03-24 015640.jpg

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Postbitte ki online göstergesi yamuk el atalım amirim. :)

Ek Açıklama 2020-03-24 015640.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler