Neler Yeni

Bu konuda 2 konu var

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Merhabalar ben hayatimda hiç mekanik klavye kullanmadim mavi switch mi red switch mi alsam kararsizim ama gamepower ogre rgb red almayi dusunuyorum ama philips spk8614 de dusunuyorum sizce hangisini almaliyim

2) telefon almayi dusunuyorum Xiomi redmi note 8 dusunuyorum sizce bu bütçelerde daha iyi bi telefon alabilirmiyim
NOT:Realme oppo sevmiyorum

Son düzenleme:

AzizBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Aziz KARAGÖZ
gruptan bir arkadaşımız incelemiş kendimde kullanmaktayım telefonu tam fiyat performans cihazı

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
red switch almanı tavsiye ediyorum

BarisBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Cem Yelkenkaya
Ben de Blue Switch (Motospeed Ck104) kullanıcısıyım. Zamanında heveslenip almıştım fakat uzun kullanımım sonucunda yüksek ses gerçekten rahatsız etmeye başlıyor.

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Başlığını detaylı olarak yazarsan sevinirim 2 farklı konu varsa eğer 2 farklı makale açabilrisn

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Lütfen kategoriye uygun olacak şekilde konular açınız.

staten

80+
telefon konusunda bilgisizim fakat klavye olarak aile evindeysen ve biraz gececiysen kesinlikle red switch almalısın D:

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Mekanik klavye tercihinizde GamePower Warlock modeli pek müşteri memnuniyeti kazanabilmiş model değil. Onun yerine bütçe belirtip mekanik klavye önerisi isteyebilirsiniz. Blue switch ve red switch arasında seçim yaparken daha çok ses üzerinden kriterlendirme yapmalısınız. Blue switch çok sesli bir switch. Aile ortamında yaşayan ya da sürekli yüksek sesten rahatsız olabilecek durumdaysanız red swith almalısınız.
Telefon olarak da aynı telefonu arkadaşım da aldı ve çok memnun bence pişman olmazsınız.

Jaqeuin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan ATAKUL
Merhabalar ben hayatimda hiç mekanik klavye kullanmadim mavi switch mi red switch mi alsam kararsizim ama gamepower warlock red almayi dusunuyorum ama philips spk8614 de dusunuyorum sizce hangisini almaliyim

2) telefon almayi dusunuyorum Xiomi redmi note 8 dusunuyorum sizce bu bütçelerde daha iyi bi telefon alabilirmiyim
NOT:Realme oppo sevmiyorum
telefon için konuşmak gerekirse redmi note 8 güzel bir telefon parmak okuyucu sensör hızı, kamera, pil ömrü, ses gücü olarak öneririm

GamzeNur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gamze Nur
Realme 5 Pro derdim fakat istemediğinizi belirtmişsiniz, AMOLED panelden dolayı Mi A3 daha iyi olur (ben olsam GM 9 Pro alırdım fakat firmanın çıkardığı sorunlar ile ünü var).

Klavye konusunda da yardımcı olmak isterdim fakat o kısımda bilgim hiç denecek kadar az.

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Mekanik klavye tercihinizde GamePower Warlock modeli pek müşteri memnuniyeti kazanabilmiş model değil. Onun yerine bütçe belirtip mekanik klavye önerisi isteyebilirsiniz. Blue switch ve red switch arasında seçim yaparken daha çok ses üzerinden kriterlendirme yapmalısınız. Blue switch çok sesli bir switch. Aile ortamında yaşayan ya da sürekli yüksek sesten rahatsız olabilecek durumdaysanız red swith almalısınız.
Telefon olarak da aynı telefonu arkadaşım da aldı ve çok memnun bence pişman olmazsınız.
Şu an gamepower ogre rgb red dusunuyprum nasil?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,883
Üyeler
159,996
Son üye
AMre
Top Bottom