Bu konuda 2 konu var

Emir11

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhabalar ben hayatimda hiç mekanik klavye kullanmadim mavi switch mi red switch mi alsam kararsizim ama gamepower ogre rgb red almayi dusunuyorum ama philips spk8614 de dusunuyorum sizce hangisini almaliyim

2) telefon almayi dusunuyorum Xiomi redmi note 8 dusunuyorum sizce bu bütçelerde daha iyi bi telefon alabilirmiyim
NOT:Realme oppo sevmiyorum

Son düzenleme:
gruptan bir arkadaşımız incelemiş kendimde kullanmaktayım telefonu tam fiyat performans cihazı

red switch almanı tavsiye ediyorum

Ben de Blue Switch (Motospeed Ck104) kullanıcısıyım. Zamanında heveslenip almıştım fakat uzun kullanımım sonucunda yüksek ses gerçekten rahatsız etmeye başlıyor.

Başlığını detaylı olarak yazarsan sevinirim 2 farklı konu varsa eğer 2 farklı makale açabilrisn

Lütfen kategoriye uygun olacak şekilde konular açınız.

telefon konusunda bilgisizim fakat klavye olarak aile evindeysen ve biraz gececiysen kesinlikle red switch almalısın D:

Mekanik klavye tercihinizde GamePower Warlock modeli pek müşteri memnuniyeti kazanabilmiş model değil. Onun yerine bütçe belirtip mekanik klavye önerisi isteyebilirsiniz. Blue switch ve red switch arasında seçim yaparken daha çok ses üzerinden kriterlendirme yapmalısınız. Blue switch çok sesli bir switch. Aile ortamında yaşayan ya da sürekli yüksek sesten rahatsız olabilecek durumdaysanız red swith almalısınız.
Telefon olarak da aynı telefonu arkadaşım da aldı ve çok memnun bence pişman olmazsınız.

Merhabalar ben hayatimda hiç mekanik klavye kullanmadim mavi switch mi red switch mi alsam kararsizim ama gamepower warlock red almayi dusunuyorum ama philips spk8614 de dusunuyorum sizce hangisini almaliyim

2) telefon almayi dusunuyorum Xiomi redmi note 8 dusunuyorum sizce bu bütçelerde daha iyi bi telefon alabilirmiyim
NOT:Realme oppo sevmiyorum
telefon için konuşmak gerekirse redmi note 8 güzel bir telefon parmak okuyucu sensör hızı, kamera, pil ömrü, ses gücü olarak öneririm

Realme 5 Pro derdim fakat istemediğinizi belirtmişsiniz, AMOLED panelden dolayı Mi A3 daha iyi olur (ben olsam GM 9 Pro alırdım fakat firmanın çıkardığı sorunlar ile ünü var).

Klavye konusunda da yardımcı olmak isterdim fakat o kısımda bilgim hiç denecek kadar az.

Mekanik klavye tercihinizde GamePower Warlock modeli pek müşteri memnuniyeti kazanabilmiş model değil. Onun yerine bütçe belirtip mekanik klavye önerisi isteyebilirsiniz. Blue switch ve red switch arasında seçim yaparken daha çok ses üzerinden kriterlendirme yapmalısınız. Blue switch çok sesli bir switch. Aile ortamında yaşayan ya da sürekli yüksek sesten rahatsız olabilecek durumdaysanız red swith almalısınız.
Telefon olarak da aynı telefonu arkadaşım da aldı ve çok memnun bence pişman olmazsınız.
Şu an gamepower ogre rgb red dusunuyprum nasil?

Geri