Arama sonuçları: *

1. intelsevenlerden

🔥İndirim Pocp F6 12/512 22.999₺

murat burç u destekleyen adamla ben inatlaşmam denk düşmem karşısında olmam yanında olurum adamsınınız hocam başka bir forumda görüşmek üzere buraya idris ustanın videosu bırakıyorum ve size iyi akşamlar diliyorum
  2. intelsevenlerden

hocam nasılsınız keyifler nasıl ilgi alanlarımız ortak sanırım telefodan anlıyorsunuz murat burç u tanır mısınız adamın dibidir severiz izleriz destekleriz sizde benim gibi düşünür müsünüz
  3. intelsevenlerden

sen f6 al kardeşim %20 lik batarya farkını görme hadi işlemcide problem yok hemen hemen aynılar sd daha stabil ama mt daha güçlü neyse geç bunları teknonoji için navigasyon özelliğiydi güncellemesiydi bluetooth sürümünü de geç hadi şebeke sorunu demişsin evet var ama güncelleme ile...
  4. intelsevenlerden

6000 mah vs 5000 mah evet haklısın mediatek çok güç tüketiyor evet snapdragon daha verimli ama bu demek değildir ki 6000 mah 5000 mah dan azdır veya 6000 mah üstün değildir zaten süreleri belirtilmemiş henüz f6 nın dolayısıyla belirtilene kadar şuan x7 pro üstün
  5. intelsevenlerden

alınmaz neden x7 pro batarya güncelleme işlemci ve teknonoji bakımından daha üstün ve aynı fiyat https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/940908-986894/poco-f6-512gb_poco-x7-pro-512gb/ https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-mediatek-dimensity-8400
  6. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam 13 u ben alacaklara geçen sene öneriyordum şimdi 1 sene geçti 1 sene ömrü azaldı alınabilirliği düştü ama depolama ve şarj avantajı var güncelleme çok sorun değilse işlemci zaten canavar 13 pm sizin için daha iyi olabilir
  7. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam benim önerim içime hiç sinmiyor 128 gb olması ama sırf güncellemeden dolayı 15 plus olacaktır çünkü güncelleme iphone da telefon ömrü demek eğer depolama güncellemeden önemliyse 13 pro max tercih edilebilir veya şarj normalde çok önemlidir fakat ben telefonumun ömrü uzun olsun depolama...
  8. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam insanlık hali sürçülisan etmişiz kusura bakmayın 14 pro 3200 mah imiş 13 pro max 4350
  9. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam şimdi hepsinin tek tek artıları eksileri var ben hemen sizin için önemli olabileceğini düşündüğüm kriterlerden başlıyorum şarj 14 pro max 3200 mah + Lightning 13 pro 4350 mah + Lightning 15 plus 4380 mah + type-c yani hem type c avantajı hem batarya avatajıyla (4380-4350=30 batarya...
  10. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

Estağfurullah hocam ben sizden çok bildiğimi düşünmüyorum ama 14 pro yu bu fiyat bandında almak için ya 2. ele girmek gerek ben çoğu konuda 2. elin üzdüğünü duydum ama iphone buna yeltenecek tip az sayıda bilindik yerlerden (sarı site gibi veya bazı facebook sayfaları tam bilmiyorum) özellikle...
  11. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam bu fiyat bandındaki nerdeyse hiç bir telefon 5 senenin altında götürmez al sat düşünürseniz ve tekrar ediyorum sattığınızdaki para önemliyse tercih iphone olmalı ama android den bezmenizin nedeni nedir eğer çok alt bir cihazdan geçiş yapacaksanız bu fiyattaki bir telefon zaten üzmez arayüz...
  12. intelsevenlerden

35-40k telefon önerisi

hocam al sat da iphone en iyi sırada al kullan sat da iş değişiyor kullanıma önem veriyorsanız S24+ sattığınızdaki paraya önem veriyorsanız iphone 14 veya zorlarsanız 14 pro
  13. intelsevenlerden

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Hocam laptoplarda işlemcide ryzen mi intel mi daha iyi isinma konusunda ve performans konusunda ne farklar var temel olarak
  14. intelsevenlerden

Hocam gaming degilde düşük donanim yuksek batarya olsa daha iyi olur bide asus mümkünse hocam biraz asus fanboy du Sade olsun selim bey
  15. intelsevenlerden

hocam okuldaki bir hocam için yazıyorum macbook lar ile işi yok laptop olarak genelde asusu beğeniyorum dedi ısınmasın dedi hocam bütçe ne dedim o çok önemli değil dedi fakat max 50 k ya kadar çok çıkmaya gerek yok çünkü normal bir lise öğretmeni slayt hazırlar işte video izler bazen video...
  16. intelsevenlerden

Monitörümü satarken ufacık bir sorun olsa bile söylemelimiyim?

hocam siz elinizden geleni yapın gerisi teferruat
  17. intelsevenlerden

Öneri Sistem İçin Monitör Önerisi 4-7K

hocam orası tamamen kumar gta6 yı 4060ti kaldırır ama vram derdi derken 2kl da ultra oynatmayabilir ama gta 6 çıkasaya diğer oyunlar çıkasaya bizim kartlar eskir ki optimize ayarlar var çoğu oyunda böyle her şeyi maxlayım oh diye bir şey yok gereksiz ayarlar düşürülür falan derken 2k da çoğu...
  18. intelsevenlerden

Monitörümü satarken ufacık bir sorun olsa bile söylemelimiyim?

yaw hocam bunu adama gösterseniz burda sorun mu varmış der bunlara falan takılmayın
  19. intelsevenlerden

Öneri Sistem İçin Monitör Önerisi 4-7K

hocam ben Lenovo Legion R27QE 27 tercih ettim philips gereksiz pahalı önermem 4060 ti 2k da yetersiz diyenleri evime rdr2 ulrta ayarlarda 60 fps oynamaya davet ediyorum (lafın gelişi) hocam iç mimarın fps ye ihtiyacı olmaz böyle 240 hz lere falan 60 hz yeter genelde yüksek çözünürlüklü...
Geri