35-40k telefon önerisi

hocam şimdi hepsinin tek tek artıları eksileri var ben hemen sizin için önemli olabileceğini düşündüğüm kriterlerden başlıyorum
şarj
13 pro max 3200 mah + Lightning
14 pro 4350 mah + Lightning
15 plus 4380 mah + type-c
yani hem type c avantajı hem batarya avatajıyla 15 plus şarj yönünden 2 modelden de önde;
diğer genel özellikler ( çok ayırma gereği duymadım çünkü hemen hemen aynı özellikler var )
işlemci ekran kamera da 14 pro ile 15 plus hemen hemen aynı ama bu ikisi 13 pro max dan daha iyi
15 plus mı 14 pro mu derseniz hem güncellik bakımından hem de alacağı tahmini güncelleme bakımından (çünkü telefon ömrünü iphone da android deki gibi işlemci değil alacağı güncelleme sayısı belirler) 15 plus bu üçü içinden en iyi seçim olacaktır
Eyvallah hocam sağolun fakat 13 pro maxi ben 4350 diye gördüm internette. Emin miyiz 3200 olduğuna. Bu arada lightning konusunda çok fazla bi hassasiyetim yok tabii type c olsa daha iyi olur. 15 plus makul gelmeye başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1745675036354.png

Son analiz olarak şuradan en makul olduğunu düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim. Depolamanın 128den 256ya sd kart ile çıkartılması konusu fiyat farkı için çok fazla değmeyecekmiş gibi geliyor. Tabi bu modellere sd kart oluyosa lol

Eyvallah hocam sağolun fakat 13 pro maxi ben 4350 diye gördüm internette. Emin miyiz 3200 olduğuna. Bu arada lightning konusunda çok fazla bi hassasiyetim yok tabii type c olsa daha iyi olur. 15 plus makul gelmeye başladı
hocam insanlık hali sürçülisan etmişiz kusura bakmayın 14 pro 3200 mah imiş 13 pro max 4350

hocam insanlık hali sürçülisan etmişiz kusura bakmayın 14 pro 3200 mah imiş 13 pro max 4350
Hocam bu 14 pronun 3200 olması çok düşük geldi valla bi soğudum modelden yukarıda o kadar fazla yazılmasına rağmen neden 3200 mah çok fazla önemsenmemiş

Hocam sistem yenilenmiş telefon üstüne işleyince bir de yakın bir arkadaş alınca ve sorun yaşamadığını görünce aklıma yattı tabi. Şu ana kadar hep android kullandım. Ailedeki herkes de android kullanıyor. Xiaomi redmi note 8 var son 5.5 senedir. Artık telefon iflasını ilan etmeye başladı. bu kadar götürmesi bile mucize tabi. Ama android almayacağım konusunda kesinim geçicem her türlü applea

Hocam uzun vaadeli olsun diye bütceyi arttırdık biraz evet. İşin sonunda al sat kapısının olması da bu açıdan çok iyi zaten. Bundan dolayı da androidi bırakıp iphone tarafına geçmek kafama çok daha fazla yatıyor. Bir de stabilite önemli benim için. Bu tarafta çok iddialı olduğunu biliyorum appleın. Yurt dışı işine girmeyi düşünmüyorum malum imei kayıt ücreti halihazırda 20k olmuş. İlaveten yenilenmiş telefonlara kafam yatıyor. Sıfırdan 5 10 belki 15 daha ucuza güzel bir tane yakalarsam alırım gibime geliyor. 14 proyu da üstte arkadaşlar söylediler fakat güvenilir, sağlam olarak nereden alabileceğim ile alakalı bir şey gelmediği için araştırıyorum devamlı. Eğer bilmediğimi düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
2-3 sene kullanıp satacaksan en son çıkan iphoneu alman en iyisi. O bütçede de 16e alabiliyosun. Tasarım önemli değilse 16e al geç

2-3 sene kullanıp satacaksan en son çıkan iphoneu alman en iyisi. O bütçede de 16e alabiliyosun. Tasarım önemli değilse 16e al geç
Hocam kullanıp satma gibi bir niyetim yok. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Elimdekinin bana en az külfet ile uzun bir süre götürmesi ve kullanabildiğim kadar kullanabilmem, stabil olması aklımda olan.

Hocam kullanıp satma gibi bir niyetim yok. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Elimdekinin bana en az külfet ile uzun bir süre götürmesi ve kullanabildiğim kadar kullanabilmem, stabil olması aklımda olan.
Depolama da önemli bu arada. Tercihen 256 veya 512 olsa daha iyi olur. Az önce baktım sanırım bu modellerin hiçbirisinde hafıza kartı desteği yokmuş :DD

Alıntıyı görüntüle
Son analiz olarak şuradan en makul olduğunu düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim. Depolamanın 128den 256ya sd kart ile çıkartılması konusu fiyat farkı için çok fazla değmeyecekmiş gibi geliyor. Tabi bu modellere sd kart oluyosa lol
hocam benim önerim içime hiç sinmiyor 128 gb olması ama sırf güncellemeden dolayı 15 plus olacaktır çünkü güncelleme iphone da telefon ömrü demek eğer depolama güncellemeden önemliyse 13 pro max tercih edilebilir veya şarj normalde çok önemlidir fakat ben telefonumun ömrü uzun olsun depolama benim için daha önemli ben günde 6-7 saat telefonda bakmam diyorsanızda tercihiniz 14 olacaktır

Paranla rezil olmak istemiyosan sakın yenilenmiş alma
Sarı site sıkıntı çıkartır mı hocam

hocam benim önerim içime hiç sinmiyor 128 gb olması ama sırf güncellemeden dolayı 15 plus olacaktır çünkü güncelleme iphone da telefon ömrü demek eğer depolama güncellemeden önemliyse 13 pro max tercih edilebilir veya şarj normalde çok önemlidir fakat ben telefonumun ömrü uzun olsun depolama benim için daha önemli ben günde 6-7 saat telefonda bakmam diyorsanızda 14 olacaktır
Hocam depolama da önemli tabi o yüzden 13 pro max daha iyi gibi geldi dediğiniz gibi katılıyorum. Şarj konusu da önemli 14 beni götürmez gibi geliyor 3200 az maalesef

Tamam bu dediklerine göre de seni en çok götürecek olan 16e. Aralarında en iyi işlemci en iyi batarya 16e de. Daha uzun süre güncelleme alacak olan 16e. Kameralar arasında da uçurum yok. Ekranın 60hz olmasını ve iphone 13 gibi eski tasarımı dert etmiyosan direkt 16e al

Hocam depolama da önemli tabi o yüzden 13 pro max daha iyi gibi geldi dediğiniz gibi katılıyorum. Şarj konusu da önemli 14 beni götürmez gibi geliyor 3200 az maalesef
hocam 13 u ben alacaklara geçen sene öneriyordum şimdi 1 sene geçti 1 sene ömrü azaldı alınabilirliği düştü ama depolama ve şarj avantajı var güncelleme çok sorun değilse işlemci zaten canavar 13 pm sizin için daha iyi olabilir

Sarı sitede param güvendeyle temiz ikinci el almak daha mantıklı olur yenilenmiş cihazlar kesinlikle parasını haketmiyor

arkadashlar 14 pro 60k değil mi? o bütçeye s25 varken iphone 14 pro alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,481
Üyeler
175,039
Son üye
tcansevdi
Geri