vettunivezzeytuni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam sağolun fakat 13 pro maxi ben 4350 diye gördüm internette. Emin miyiz 3200 olduğuna. Bu arada lightning konusunda çok fazla bi hassasiyetim yok tabii type c olsa daha iyi olur. 15 plus makul gelmeye başladıhocam şimdi hepsinin tek tek artıları eksileri var ben hemen sizin için önemli olabileceğini düşündüğüm kriterlerden başlıyorum
şarj
13 pro max 3200 mah + Lightning
14 pro 4350 mah + Lightning
15 plus 4380 mah + type-c
yani hem type c avantajı hem batarya avatajıyla 15 plus şarj yönünden 2 modelden de önde;
diğer genel özellikler ( çok ayırma gereği duymadım çünkü hemen hemen aynı özellikler var )
işlemci ekran kamera da 14 pro ile 15 plus hemen hemen aynı ama bu ikisi 13 pro max dan daha iyi
15 plus mı 14 pro mu derseniz hem güncellik bakımından hem de alacağı tahmini güncelleme bakımından (çünkü telefon ömrünü iphone da android deki gibi işlemci değil alacağı güncelleme sayısı belirler) 15 plus bu üçü içinden en iyi seçim olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son analiz olarak şuradan en makul olduğunu düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim. Depolamanın 128den 256ya sd kart ile çıkartılması konusu fiyat farkı için çok fazla değmeyecekmiş gibi geliyor. Tabi bu modellere sd kart oluyosa lol