Yardım 30-40k arası telefon önerisi

2.elde s24+ pil önemli değilse s25 sıfır s25fe 32k fiyatı var.

Sanırım küçük telefon seviyorsunuz. İkinci elde temiz garantili s25 alın. fiyatları 35K-38K arasında. iPhone kullanmaktan keyif alıyorsanız ilerde para biriktirip s25'i de satar iPhone 17'ye geçersiniz. Pili dayanmayacak 4-5 yıllık eski lightning portlu telefonlarla uğraştığınıza değmez.
iPhone bu fiyata 2 saattir bakıyorum daha denk gelmedim şöyle güzel bişeyi dediğiniz doğru değerlendiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 t pro kullanıyorum alabiliyorsan onu al derim
Xiaomi pek sıcak bakmıyorum eski telefonum note 9s di çok fazla yazılım sorunu vardı

Sanırım küçük telefon seviyorsunuz. İkinci elde temiz garantili s25 alın. fiyatları 35K-38K arasında. iPhone kullanmaktan keyif alıyorsanız ilerde para biriktirip s25'i de satar iPhone 17'ye geçersiniz. Pili dayanmayacak 4-5 yıllık eski lightning portlu telefonlarla uğraştığınıza değmez.
6.7 aldım da ben. boyut için s24 alınır mıydı o da 6.2. pişman olmam dimi? 6 inç kullandım 6.52 kullandım. 6 inç baya küçüktü elime 6.52 orta

iPhone bu fiyata 2 saattir bakıyorum daha denk gelmedim şöyle güzel bişeyi dediğiniz doğru değerlendiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi pek sıcak bakmıyorum eski telefonum note 9s di çok fazla yazılım sorunu vardı
yani içinde şuanda dünyanın eniyi 3. işlemcisi var diğer önerimde iphone 11 olur onuda zamanında kullanmıştım

Mesajınız pek anlaşılır olmamış. Tercihlerinize bağlı. Örneğin ben 6.2 inçlik bir telefon kullansam küçük ekrandan içim daralır ve pişman olurdum.
6.7 aldım da ben. boyut için s24 alınır mıydı o da 6.2. pişman olmam dimi? 6 inç kullandım 6.52 kullandım. 6 inç baya küçüktü elime 6.52 orta
ben 6.1 inçten 6.9 inçe geçtim elim büyük değil taşıma sıkıntısı dışında çok rahatladım 6.9 inçi tek elde kullanması dahi daha zevkli pek ağırlık farkı da hissetmedim
sadece sağlam ve büyük cepte taşımak gerekiyor ya da küçük bi çantada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,882
Üyeler
190,462
Son üye
Ktb634
Geri