15 t pro kullanıyorum alabiliyorsan onu al derim30-40k bütçem var genelde hep iphone kullandım ikinci el iPhone veya sıfır iphone 13 yada bu bütçeye çok mantıklı android telefon varmı
iPhone bu fiyata 2 saattir bakıyorum daha denk gelmedim şöyle güzel bişeyi dediğiniz doğru değerlendiricemSanırım küçük telefon seviyorsunuz. İkinci elde temiz garantili s25 alın. fiyatları 35K-38K arasında. iPhone kullanmaktan keyif alıyorsanız ilerde para biriktirip s25'i de satar iPhone 17'ye geçersiniz. Pili dayanmayacak 4-5 yıllık eski lightning portlu telefonlarla uğraştığınıza değmez.
Xiaomi pek sıcak bakmıyorum eski telefonum note 9s di çok fazla yazılım sorunu vardı15 t pro kullanıyorum alabiliyorsan onu al derim
6.7 aldım da ben. boyut için s24 alınır mıydı o da 6.2. pişman olmam dimi? 6 inç kullandım 6.52 kullandım. 6 inç baya küçüktü elime 6.52 ortaSanırım küçük telefon seviyorsunuz. İkinci elde temiz garantili s25 alın. fiyatları 35K-38K arasında. iPhone kullanmaktan keyif alıyorsanız ilerde para biriktirip s25'i de satar iPhone 17'ye geçersiniz. Pili dayanmayacak 4-5 yıllık eski lightning portlu telefonlarla uğraştığınıza değmez.
yani içinde şuanda dünyanın eniyi 3. işlemcisi var diğer önerimde iphone 11 olur onuda zamanında kullanmıştımiPhone bu fiyata 2 saattir bakıyorum daha denk gelmedim şöyle güzel bişeyi dediğiniz doğru değerlendiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi pek sıcak bakmıyorum eski telefonum note 9s di çok fazla yazılım sorunu vardı
Mesajınız pek anlaşılır olmamış. Tercihlerinize bağlı. Örneğin benim küçük ekrandan içim daralır ve pişman olurum.6.7 aldım da ben. boyut için s24 alınır mıydı o da 6.2. pişman olmam dimi? 6 inç kullandım 6.52 kullandım. 6 inç baya küçüktü elime 6.52 orta
İphone 11 ios26 ile baya ağırlaştı hem güncelleme desteğinide içine katarsak baya mantıksız olucaktıryani içinde şuanda dünyanın eniyi 3. işlemcisi var diğer önerimde iphone 11 olur onuda zamanında kullanmıştım
Mesajınız pek anlaşılır olmamış. Tercihlerinize bağlı. Örneğin ben 6.2 inçlik bir telefon kullansam küçük ekrandan içim daralır ve pişman olurdum.
ben 6.1 inçten 6.9 inçe geçtim elim büyük değil taşıma sıkıntısı dışında çok rahatladım 6.9 inçi tek elde kullanması dahi daha zevkli pek ağırlık farkı da hissetmedim6.7 aldım da ben. boyut için s24 alınır mıydı o da 6.2. pişman olmam dimi? 6 inç kullandım 6.52 kullandım. 6 inç baya küçüktü elime 6.52 orta
yani evet o zaten fiyatına göre güzel bu bütçeye göre baya baya kötüİphone 11 ios26 ile baya ağırlaştı hem güncelleme desteğinide içine katarsak baya mantıksız olucaktır
44.999tlye Xiaomi 15T Pro 12/512 şu an fiyatıyla en mantıklı amiral gemisi cihaz diyebiliriz. butceyi +5k cikarsaniz pisman olmazsiniz diye dusunuyorum.İphone 11 ios26 ile baya ağırlaştı hem güncelleme desteğinide içine katarsak baya mantıksız olucaktır